1a divisió

Gareth Bale no vol tensar massa la corda

Real Madrid. Gareth Bale, a diferència de Modric fa un any, s'entrena amb el Tottenham per evitar la multa. El director dels ‘spurs', Keith Mills, veu inviable que el gal·lès es quedi a Londres

Si el Madrid comptava amb una rebel·lia extrema de Gareth Bale haurà de canviar de tàctica. Fa un any, Luka Modric es va negar a entrenar-se per forçar el traspàs a l'equip blanc, però el gal·lès va optar per evitar multes i més malestar en assistir a la sessió preparatòria. El Tottenham, no obstant això, té assumit que serà impossible retenir-lo.

Era l'hora de començar i ni rastre de Bale. Quan tothom ja s'afanyava a indicar un acte definitiu del gal·lès per forçar el traspàs al Madrid, el cotxe de luxe va fer acte de presència. Com a molt se li havien enganxat una mica els llençols, ja que es va presentar cinc minuts tard. Una multa li caurà, però lluny dels 2.000 euros diaris que pugen a 4.000 després d'uns dies que hauria comportat negar-se a entrenar-se. El club, això sí, encara medita si castigar-lo per saltar-se l'amistós a Mònaco o no enrarir més l'ambient tot fent veure que es creuen que realment estava lesionat.

Més amenaces de mort

El traspàs de Bale va cremant etapes, en espera de la reunió en teoria definitiva entre els presidents. Florentino Pérez va voler forçar-ne una posant a disposició un avió privat i despeses pagades als Estats Units per a Daniel Levy, però el propietari del Tottenham va ignorar l'oferiment. Els dos es reuniran al final de setmana per mirar de desencallar la situació, que està agafant un to desagradable. Si Al Qaeda amenaça el club londinenc per l'alt preu del traspàs, ahir va ser el torn del jugador després que a les oficines dels spurs es produïssin amenaces de mort contra el gal·lès.

Així, ningú dubta que Gareth Bale canviarà el blanc del Tottenham pel del Madrid. Ara cal saber el preu i la data. Però els spurs es van fent la idea que retenir-lo és inviable, tal com admetia ahir el director Keith Mills. “Si un jugador està desesperat per marxar, és molt difícil forçar-lo a quedar-se. Ho hem vist en altres clubs. Encara que tinguin contracte, no pots forçar ningú a jugar per a tu.” Si es volen més pistes, els spurs van treure la imatge del jugador del compte de Twitter de l'equip i l'NBC, que té els drets de la Premier League als Estats Units i que en fa una intensa campanya de publicitat aquests dies, va treure el cartell gegant que hi havia a Times Square de l'extrem gal·lès.

El problema del Tottenham és que es vol treure de sobre l'etiqueta de club venedor i fer el salt per tornar a la Champions. “Precisament es tracta d'això. Aquest estiu estem invertint fort per tenir una gran plantilla. Volem anar a la Champions i començar a guanyar títols.” L'adéu de Bale suposarà un revés per al missatge ambiciós dels spurs.

LA REALITAT

“No pots forçar ningú a jugar per a tu, encara que tingui contracte”, reconeix Mills

EL DETALL

L'NBC, que té els drets de la Premier, treu el cartell de Bale de Times Square

Benzema ignora els cants de sirena del Roma

El gran dubte que hi ha al Real Madrid, a més de com afectarà l'arribada de Bale, és la posició de davanter centre. El traspàs de Gonzalo Higuaín al Nàpols ha deixat Benzema com a únic 9 pur. Les proves de posar-hi Cristiano no han donat resultat i han disgustat el portuguès. Ahir la Gazzetta indicava que el Roma apostarà fort per Benzema si aconsegueix traspassar Osvaldo, però el representant del francès, Karim Djaziri, va deixar clar que no es plantegen un canvi d'aires. “No he parlat amb ningú del Roma. És fantasia pura. El Roma és un gran club, però com seria possible que Karim volgués deixar un club com el Madrid?”

Benzema ha donat mostres d'indolència en l'etapa al Madrid, així que un cop tancat Bale, Florentino buscarà un davanter centre. I amenaça de quedar-se amb l'objectiu número u del Tottenham: Luis Suárez. El davanter uruguaià va al·legar una lesió inexistent per saltar-se la gira del Liverpool i forçar el traspàs a un club de fora d'Anglaterra, on té una sanció pendent. I somia amb el Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)