La Muntanyesa es torna a deixar dos punts en l'afegit

Equips revelació. Virgili va equilibrar en minut 91 el gol inicial d'Amantini i va fer palesa la igualtat existent entre dos equips que sorprenentment poden acabar a la part alta

ASCÓ1

MUNTANYESA1

La Muntanyesa va tornar a topar ahir amb el seu pitjor enemic: el temps afegit. Als homes de Manolo González, igual que ja va passar l'última jornada, contra el Masnou, i l'anterior, contra el Figueres, els van empatar l'enfrontament en el temps afegit. I aquest cop contra el que, juntament amb els de Nou Barris, és l'altre equip revelació de la temporada, l'Ascó.

El partit va començar amb els visitants pressionant la sortida de pilota, però, ben aviat, una de les millors armes de la Muntanyesa a casa, la pilota aturada, va donar els seus fruits. Padilla va treure un córner que Chiné no va refusar bé, despistant el seu defensor i habilitant Amantini, que va fer l'1-0 rematant de cap (10'). El gol va esperonar els locals i el mateix Amantini, que va estar a punt de fer el segon en una altra bona rematada de cap (19'). L'Ascó no va reaccionar fins al minut 20, quan Armengol va estar a punt de sorprendre Tato amb un córner olímpic. Duran (23'), amb una centrada que no va trobar rematador, Virgili (30') amb un xut de falta i Ermengol (31') amb una rematada amb l'exterior, van oferir els millors minuts dels tarragonins, que tot i així no van poder sorprendre la defensa liderada per un gran Amantini.

Després de la represa, el joc es va equilibrar molt i les ocasions van arribar amb comptagotes. La més clara per a Roland, amb un xut que va picar la creueta (80'). Amb l'Ascó a la desesperada i sense idees, i la Muntanyesa ben posicionada, tot feia pensar que els punts es quedarien a Nou Barris. Però al final, la història que marquen els darrers partits dels groc-i-negres es va repetir. Virgili va aprofitar una pilota rasa centrada per Canadell per fer l'empat i tancar un partit igualat.

MUNTANYESA: Tato, Amantini, Dani Sánchez, Andrés Borges, Payan, Rubén, Martí (Joshua 57'), Padilla, Poves (Roland 67'), Uri Escabrós i Nils (Anas 81'). ASCÓ: Chiné, Roca, Dennis Coch, Sangra, Edu Vives, Giribert (Pijuan 70'), Duran, Gabernet, Ermengol (Canadell 81'), Virgili i Moreno (Genis 65'). GOLS: 1-0 (10') Amantini. 1-1 (91') Virgili. ÀRBITRE: Pazo Mora.T.G: Als locals Payan, Padilla, Anas i Roland, i als visitants Roca i Armengol. PÚBLIC: Uns 700 espectadors.
La imatge de l'equip ha estat bona, peró hem de saber que la clau és matar el partit
Manolo González
ENTRENADOR DE LA MUNTANYESA
L'empat ha estat just. Hem lluitat i hem trobat la recompensa en un camp complicat