3a divisió FEF

El Vilafranca confirma la seva reacció contra l'Ascó

Triomf treballat. Els penedesencs, eficients, van encadenar la segona victòria

vilafranca2


ascó1


VILAFRANCA: Marc Ramírez, Javi González, Vargas, Marcos Gudies (Oriol Molins, 47'), Eric Martínez, Antolínez, Lora, Boira, Mario, Marcos (Adri Ruiz, 62') i Santi Triguero (Eloi, 88').

ASCÓ: Chiné, Roca, Denis Coch (José Ramón, 67'), Giribet (Genís, 55'), Edu Vives, Sergi Duran (Sergi Moreno, 74'), Canadell, Gabernet, Ermengol, Virgili i Piju.

GOLS: 1-0 (63') Mario. 1-1 (64') Ermengol. 2-1 (70') Eric Martínez.

ÀRBITRE: Salas Montoro. T.G.: Als locals Vargas, Antolínez i Santi Triguero, i al visitant Denis Coch.

COMENTARI: El Vilafranca va encadenar la segona victòria a casa, després d'imposar-se en un partit equilibrat, en què cada equip va controlar una part. En el primer temps, per exemple, l'Ascó va dominar el joc i va tenir l'ocasió més clara en una rematada d'Ermengol (40') que Marc Ramírez va salvar amb la punta dels dits. Minuts abans, l'afició local va reclamar un penal sobre Santi Triguero, però l'àrbitre no el va concedir i va ensenyar la groga al davanter. Després de la represa, els de casa es van esperonar i Mario va obrir la llauna (63') aprofitant una badada dels de la Ribera d'Ebre. L'alegria del Vilafranca va durar ben poc, ja que Ermengol va fer l'1 a 1 un minut després en una acció ràpida. Al final, això sí, Eric Martínez va sentenciar el dia del seu debut amb una bona rematada de cap. En un altre odre de coses, el Vilafranca també va anunciar ahir les baixes de Domínguez, Àlex i Rubén Casanovas.

LLUÍS MONTANER

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)