El Terrassa resisteix i esgarrapa un punt a Ascó

Treball defensiu. Els vallesans van apel·lar a la defensa en els últims instants per endur-se un empat i estrènyer encara més la zona aristocràtica de la taula amb set equips implicats

TERRASSA1

ASCÓ1

L'empat entre l'Ascó i el Terrassa anima la zona capdavantera de la taula. Ahir, les taules entre aquests dos equips van definir la igualtat que existeix en la categoria i el respecte entre tots dos conjunts, que van tenir les seves oportunitats però que es van acabar repartint els punts.

La primera meitat va començar amb l'Ascó més endollat buscant marcar aviat i viure el partit amb més tranquil·litat. Tot i que la primera acció de perill per als asconencs arribaria en una rematada excessivament creuada de Piju (13'), el partit es va anar anivellant fins al punt que el Terrassa va gaudir d'un cert domini en el tram final del primer temps. Precisament quan millor estaven els visitants, Sergi Moreno aprofitava una indecisió entre els defensors egarencs i el seu porter per tocar amb la punta de la bota una pilota en la frontal de l'àrea i així anotar el primer gol del partit. La reacció del Terrassa va ser molt ràpida, en una acció claríssima de Jaime, que va estavellar la pilota al pal quan ho tenia tot a favor per superar Sergi Fuertes.

L'Ascó, més actiu

Després de la represa, l'Ascó va començar actiu amb una gran ocasió de Piju a passada de Roigé que va sortir massa alta. Però en la següent jugada, el Terrassa va igualar el matx amb un potent xut de Batanero que va agafar per sorpresa el porter local.

Els canvis de Miguel Rubio (fent entrar Edgar i Canadell) van donar aire fresc a l'atac de l'Ascó, però el Terrassa, a mesura que desfilaven els minuts, donava per bo l'empat. Piju va tenir una altra ocasió que no va encertar (68') i Canadell va ser protagonista desequilibrant per la banda esquerra. Els locals eren cada vegada més protagonistes, però aquest cop es va erigir la defensa vallesana per impedir rematades clares. Només una xilena en l'últim minut de Denis Coch que va sortir per damunt del travesser va inquietar Ortega en els darrers instants.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Roca, José Ramón (Denis Coch 78'), Giribet, Edu Vives, Sergi Duran, Gerard Roigé (Edgar 59'), Gabernet, Ermengol (Canadell 63'), Sergi Moreno i Piju. TERRASSA: Ortega, Dot, Sergi Pérez, Alex Alba, Javi Gonzalez, Hèctor, Gallar, Batanero, Vilajosana (Pedro García 54'), Jaime (Maldonado 66') i Montoro (Romo 78'). GOLS: 1-0 (36') Sergi Moreno. 1-1 (48') Batanero. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Als locals Canadell i Edu Vives i als visitants Gallar i Alex Alba.