3a divisió FEF

L'Ascó, líder provisional

A dalt de tot. L'equip de la Ribera d'Ebre, que feia tres mesos que no guanyava a casa, venç un dels aspirants, el Cornellà, i aprofita el partit suspès de l'Europa per situar-se primer

cornellà1


ascó2


L'Ascó es va situar ahir líder provisional després de derrotar el Cornellà, un altre dels aspirants a l'ascens, al seu terreny de joc, on feia tres mesos que no guanyava. L'equip de Miguel Rubio, que últimament es refiava del gran rendiment a camp contrari per mantenir-se ben situat, es va aprofitar del partit sense acabar de l'Europa a Cerdanyola per conquerir, de moment, la primera posició.

El partit va començar amb domini de l'Ascó, que va buscar amb insistència la porteria defensada per Iñigo. Tot i això, el Cornellà va reaccionar i va dominar la possessió, obligant el conjunt asconenc a endarrerir les seves posicions. En la primera acció de perill, el local Sergi Moreno va guanyar la partida als centrals del Cornellà i va xutar massa alt. Tot seguit, el Cornellà va posar a prova Sergi Fuertes amb dos xuts llunyans, d'Enric Vallés i Pep Caballé. El partit estava marcat pel respecte entre els dos rivals, conscients que qualsevol errada podia suposar fer un important pas enrere en la lluita per disputar la fase d'ascens. Abans del descans, Sergi Moreno va controlar una pilota llarga i va encarar el porter, però es va quedar sense angle quan el va retallar.

En la segona meitat, la pluja que acompanyava el partit no parava i deixava el terreny de joc perillós i propens a les errades defensives. Lluny de no arriscar per la por de perdre, el joc va ser obert i emocionant, sobretot a partir del primer gol dels locals . Sergi Moreno, a la banda dreta, va driblar el seu defensor dins l'àrea i, a la línia de fons, va fer una centrada al segon pal. Piju va tocar amb el cap la pilota, que va caure als peus d'un Canadell que no va fallar dins l'àrea petita. El gol dels asconencs va fer reaccionar el Cornellà, que van fer un pas endavant i van obligaven l'Ascó a endarrerir les línies una altra vegada. Els visitants buscaven la porteria rival mitjançant el joc directe, rebutjat per la defensa local, fins que en una falta lateral pentinada al punt de penal per David va ser rematada de manera espectacular a gol per Pelegrí. Amb el partit igualat, l'Ascó va tornar a mostrar el seu potencial ofensiu i Piju va estar a punt de superar Íñigo amb una rematada dins l'àrea que va acabar en córner. En el llançament des de la cantonada, Denis Coch es va avançar al seu defensor i va fer, de cap, el gol de la victòria de l'Ascó. Els minuts finals van ser molt emocionants, amb un Cornellà buscant a la desesperada el gol de l'empat i un Ascó que podria haver sentenciat en el contracop.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Roca, Denis Coch, Jose Ramon, Giribet (Genís, 76'), Sergi Duran, Canadell, Gabernet, Sergi Moreno (Edgar, 63'), Virgili (Ermengol, 88') i Piju. CORNELLÀ: Iñigo, Joel, Dani Martí, Pelegrí, Cazorla, David, Enric Vallés (Chemi, 76'), Pep Caballé, Manu (Xavi Civil, 67'), Baruc i Juli. GOLS: 1-0 (52') Canadell. 1-1 (62') Pelegrí. 1-2 (68') Denis Coch. ÀRBITRE: Goméz Hernández. T.G.: Als locals Sergi Fuertes, Roca, Sergi Duran, Virgili i Ermengol, i al visitant Dani Martí.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)