3a divisió FEF

L'Ascó defensa la seva posició privilegiada

3a divisió. El líder rep el Gavà sabent que si perd li poden prendre el primer lloc quatre rivals, entre els quals hi ha el Cornellà, que també juga avui

La zona alta de tercera divisió està tan igualada que fins a cinc equips poden acabar la jornada líders. De moment, i en espera de la conclusió del Cerdanyola-Europa –suspès amb 0-0 en el minut 39–, l'Ascó és l'actual líder i, per tant, el que depèn d'ell mateix per continuar en el primer lloc. L'equip de la Ribera d'Ebre disputa avui un dels tres partits avançats de la jornada. Rep el Gavà (a les cinc) en un duel a priori amb clar color local, ja que els del Baix Llobregat són penúltims. L'equip d'Albert Poch, però, va tallar en la jornada passada una ratxa de vuit partits sense guanyar.

Un altre dels equips que poden acabar la jornada en la primera posició és el Cornellà. De fet, pot ser líder provisional aquesta nit, ja que també juga avui, al camp del Vilassar (a dos quarts de cinc). La victòria de la setmana passada contra el Rubí va permetre al Cornellà reenganxar-se de ple en la lluita per disputar la fase d'ascens després de dues derrotes. Ara, l'equip verd-i-blanc és cinquè, amb els mateixos punts que el quart –el Rubí– i el tercer –la Muntanyesa–, a un del segon –l'Europa– i a dos del líder, l'Ascó. Per tant, per conquerir el lideratge al final de la jornada, el Cornellà, a més de l'ensopegada de l'Ascó, ha d'esperar que l'Europa, que juga al camp de la Pobla, no guanyi, que la Muntanyesa no superi el Palamós a Nou Barris i que el Rubí caigui a casa contra el Santboià. L'altre partit avançat de la jornada de tercera és el que enfrontarà a Vilatenim el Figueres i el Castelldefels, dos equips separats només per un punt en la zona mitjana (a dos quarts de cinc). Tots dos volen consolidar el marge respecte a la zona baixa per no acabar patint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)