3a divisió FEF

L'Ascó aferma el lideratge

3a divisió. El conjunt de la Ribera d'Ebre va superar un Gavà voluntariós gràcies a l'encert d'Ermengol i Canadell en la segona part

gavà0


ASCÓ2


L'Ascó continuarà una setmana més al capdavant de la classificació gràcies a la treballada victòria que va aconseguir ahir contra el Gavà, que no va poder donar continuïtat a l'últim triomf i avui podria veure com la zona de permanència s'escapa uns quants punts més. El conjunt del Baix Llobregat era conscient de tot el que hi havia en joc i va sortir a mossegar. Així, en el primer temps, va desbordar l'Ascó, però no va tenir la definició necessària per generar problemes a l'àrea dels riberencs.

Després de la represa Miguel Rubio va moure fitxa, va fer un parell de canvis, i la reacció va ser immediata, ja que en el 57' Ermengol va obrir la llauna culminant amb un bon cop de cap un contraatac dels verds. El Gavà no va baixar els braços tot i el gol. Això sí, no va poder fer res per evitar la derrota un cop Canadell va sentenciar el partit (72') amb un bon xut creuat.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Roca (Genís, 45'), Giribet (Pere Martínez, 45'), Sangrà, José Ramón, Edgar, Canadell, Gabernet, Ermengol (Gerard Roigé, 52'), Sergi Moreno i Sergi Duran. GAVÀ: Ivan, Juanito, Blanchart, Luca Ferrone, Sergio Campos, Oriol (Julián, 62'), David, Unzué, Massuet, Borreda i Grau (Sergio López, 75'). GOLS: 1-0 (47') Ermengol. 2-0 (72') Canadell. ÀRBITRE: López Carballo.T.G.: Als locals Genís, Pere Martínez, Sangrà, Ermengol i Giribet; i als visitants Oriol i Borreda. T.V.: Al visitant Blanchart (90'), per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)