Més futbol

“El futbol català, sempre amb Tito”

Més que cap dels dos partits, el punt àlgid de les semifinals d'ahir va ser l'homenatge que la federació catalana va fer a Tito Vilanova. La FCF ja havia anunciat durant la presentació de la fase final que, com a acte més important del futbol català, en la copa Catalunya s'havia de fer un homenatge a l'exentrenador del Barça. Va ser un acte senzill i breu, però emotiu. Quan els equips inicials del Girona i del Barça i l'equip arbitral van saltar al camp –s'hi van afegir els entrenadors–, es va desplegar una pancarta a la gespa amb el rostre de Tito Vilanova i el missatge: “El futbol català, sempre amb tu.” Pel videomarcador de l'estadi, es va passar un vídeo amb imatges de Vilanova, i l'acte es va tancar amb un munt de globus blancs que van sortir des de la gespa cap al cel.

A més de l'homenatge públic a l'exjugador del Figueres, se'n va fer un de més íntim a la part interior de la llotja, amb la presència de Ramon Miquel, cosí germà de Tito Vilanova. Com a representant de la família, va recollir una samarreta de la selecció catalana emmarcada i amb el mateix lema de la pancarta. També hi havia excompanys d'equip –com Quim Ferrer, Russet, Valentín, Ángel o Gratacós– i representants de clubs pels quals va passar.

RECORD

El punt àlgid de les semifinals va ser l'homenatge a l'extècnic del Barça

A LA LLOTJA

Hi havia representació de la família, excompanys i exdirectius
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)