Més futbol

Resolent queixes sobre el Portal del Federat

Federació catalana. La posada en marxa de la nova aplicació per canalitzar l'afiliació del federat a la mutualitat genera dubtes i maldecaps entre els federats. La federació demana paciència i potencia els canals d'atenció

La posada en marxa del Portal del Federat, la nova aplicació per interactuar amb la FCF i dur a terme alguns dels tràmits indispensables, principalment l'afiliació del federat a la Mutualitat de Futbolistes, genera aquests dies moltes queixes i dubtes entre els usuaris. És per això que la federació potencia els seus canals d'atenció –el telèfon 902090831 i el correu electrònic federats@fcf.cat– per tal de resoldre els problemes que sorgeixin. La federació recorda que el nou portal implica “un dels canvis més importants” en la història de l'ens i que la seva implantació necessita un temps d'adaptació durant la primera temporada. A més, afirma que, a partir de la següent, les dades ja estaran en el sistema i simplement caldrà validar-les, fet que facilitarà la feina dels clubs.

La federació recorda que, malgrat que ara és el mateix federat qui fa el tràmit i, per tant, l'afiliació serà responsabilitat seva, és el seu club actual el que ha de facilitar als esportistes el full de registre personal que conté les claus per accedir al portal. Aquest és un dels dubtes més habituals dels últims dies, així com la quota d'inscripció a la FCF, de 10,80 euros anuals, que té l'objectiu “de mantenir l'estabilitat de la federació de cara al futur i els serveis al federat”. Segons la federació, la regulació es fa per les obligacions que tota asseguradora té davant la llei. Una altra novetat és que els delegats també paguen quota i, per tant, tenen cobertura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)