1a divisió

Pedro León es queda sense jugar

1a divisió. La LFP impedeix al Getafe inscriure el futbolista murcià perquè sobrepassa el límit salarial assignat. L'AFE dóna suport al jugador, que no descarta posar una denúncia. Ángel Torres, conforme amb la decisió: “No és cap trauma”

Pedro León no podrà jugar en la lliga. La LFP va denegar al Getafe la inscripció del futbolista per haver superat el límit salarial, en el cas del club azulón 17 milions d'euros, i el migcampista es queda sense possibilitat de disputar la competició.

Durant l'estiu, el Getafe ha buscat una sortida per a Pedro León, el jugador amb la fitxa més alta de la plantilla, però ha refusat ofertes procedents del Sevilla, del Hannover i del West Ham perquè les ha considerat insuficients –la meitat d'un hipotètic traspàs anava a parar al Real Madrid–. Finalment el futbolista no va marxar, però quan el club madrileny va voler fer-li la fitxa, dilluns passat, va trobar-se amb la negativa de la lliga ja que el Getafe ja havia arribat al seu límit salarial amb la resta de la plantilla inscrita.

Ángel Torres, president del Getafe, que hauria intentat rebaixar el salari de Pedro León, va mostrar-se conforme amb la decisió de l'organisme presidit per Javier Tebas. “La LFP ha complert amb la seva obligació. No s'han de donar explicacions. El club hi està d'acord. No hi ha cap embolic. Estic content amb la plantilla que tinc. Punt.” El dirigent va insistir: “No és cap trauma.”

El jugador, que ahir es va entrenar amb normalitat amb els seus companys i a les ordres de Cosmin Contra, té el suport de l'AFE i podria denunciar el seu club i la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)