Més futbol

“És l'ocasió de revertir la situació”

Després de la decepció a Madrid, el tècnic blaugrana desitja que la supercopa catalana sigui el primer pas per reprendre l'impuls

La supercopa de Catalunya arriba mentre el Barça encara es llepa les ferides causades pel clàssic al Bernabéu. La derrota per 3-1, afegida a la fluixa imatge mostrada en la segona part, ha suposat el primer trasbals important del curs. I en aquest context, Luis Enrique desitja que la cita d'aquesta nit a Montilivi sigui el primer pas per asserenar l'ambient. “Ens hem d'oblidar del partit anterior. Després de la derrota és una oportunitat per revertir la situació”, va comentar en la roda de premsa prepartit d'ahir, en què el duel contra l'Espanyol va quedar emmascarat pels efectes desencadenats per la derrota al feu blanc. Tot i això, Luis Enrique es pren la supercopa catalana amb seriositat i amb la clara ambició “de guanyar el partit i el trofeu”.

El duel també es planteja com un test de nivell per seguir treballant en diversos aspectes de l'equip, tant individuals com col·lectius. “Ens permetrà també donar uns minuts interessants a jugadors que volen un lloc a l'equip i que ens ajuden des del filial”, va apuntar el tècnic, que completarà la presència d'aquests joves amb jugadors de pes contrastat de la primera plantilla.

OPORTUNITAT

El duel també ens permetrà donar uns minuts interessants a jugadors que volen un lloc a l'equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)