Més futbol

“Hem de ser conscients que es juga una final”

“Sé el que significa per a la nostra afició, aquest és un partit que té tots els ingredients perquè sortim motivats i per mostrar que seguim en creixement”

sergio González va deixar palès en la seva compareixença que a l'equip que traurà avui a Montilivi hi haurà moltes cares noves. “Serà un conjunt que anirà pel partit, que serà competitiu i que sortirà a guanyar. És un partit important per als menys habituals, perquè agafin sensacions de futbolista. Cada matx és important per millorar, i el de demà [per avui] ha de ser també bo per corroborar que estem en un bon moment i en una línia ascendent.” El riberenc és conscient que el Barça serà un rival ferit després de perdre el clàssic del Bernabéu. “No crec que sigui causa-efecte, però quan perds contra el teu màxim rival, el següent partit és una oportunitat d'alliberar-te. Els que surtin han d'aprofitar la seva oportunitat i saber que juguen una final”, tornava a insistir Sergio, que destacava la importància anímica del partit en tots els aspectes: “Ens pot servir per a molt, per als jugadors que estan tenint menys minuts. I si es guanya serà una doble alegria. És la primera supercopa i seria bonic dir que és per a l'Espanyol.” Un enfrontament que serà el primer derbi del preparador blanc-i-blau des de la banqueta: “Ara mateix sóc conscient del que significa un Espanyol-Barça per a l'aficionat, però la nostra missió es competir i sortir a guanyar. I esperem que els periquitos disfrutin de la nostra victòria.” També parlava de la motivació especial que donen aquests partits: “El rival sempre és important. No és el mateix jugar contra un adversari que et motiva molt que contra qualsevol altre. Es donen tots els ingredients per sortir motivats.”

D'altra banda, el tècnic va donar pistes sobre la convocatòria que donarà aquest matí. Una llista que estarà formada per 20 jugadors, entre els quals, un bon grapat del filial: “Hi haurà jugadors del planter. N'hi haurà una bona representació, serà un premi al seu bon inici de lliga.” Menys explícit es va mostrar sobre qui seria el porter titular. “Podria ser que canviés”, va dir el tècnic. Tot fa pensar que serà el gironí Pau qui ocupi el lloc del titular, Casilla. Aquesta seria la primera vegada que el porter es posés els guants en un partit de la present temporada. Un altre punt a tenir en compte serà qui s'encarregarà d'agafar el relleu de Víctor Sánchez. El rubinenc no podrà jugar a Elx per sanció, i Sergio ho utilitzarà per fer proves al doble pivot: “Serà un partit per ajustar qui serà el seu recanvi. Tenim dues opcions molt clares i ja veurem qui guanya aquesta lluita individual.” Tot fa pensar que Sevilla i Abraham són els candidats.

El tècnic també va tenir paraules elogioses per a la federació. “S'ha portat sempre genial amb mi, l'any passat va ser un luxe, i ara amb el primer equip esperem fer-ho bé.”

L'ADVERSARI

No sé si hi haurà causa-efecte després de perdre contra l'etern rival, però per a ells serà una oportunitat per alliberar-se

DOBLE PIVOT

Serà un partit per ajustar qui serà el recanvi de Víctor. Tenim dues opcions molt clares, ja veurem qui guanya aquesta lluita

“És impossible que Sergio pugui jugar”

Sergio González es va mostrar molt clar a l'hora de valorar la possible participació del capità en la final de la supercopa catalana. “Sergio segueix amb el seu procés d'evolució, està millor del que em pensava i ha fet un pas de gegant per recuperar-se, però encara està entre cotó fluix i per a la final és impossible la seva participació. Pensem en Elx.” El davanter del Bon Pastor ja es va perdre el partit de diumenge contra el Dépor per un trencament fibril·lar als isquiotibials, i el cos tècnic no vol prendre cap risc amb una possible recaiguda. Ara tot els esforços se centren perquè pugui arribar al partit contra l'Elx, i ara mateix el seu concurs es dubtós. Més possibilitats tindrà Felipe Caicedo. “Ell sí que pot jugar”, explicava Sergio González, que afegia: “Caicedo ha fet un entrenament total i hem de mirar si hi pot participar.” En tot cas, els dubtes sobre la convocatòria es coneixeran aquest matí en l'últim entrenament matinal avui a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)