Més futbol

L'estrella és Sergio García

Els millors. El davanter de l'Espanyol és escollit millor jugador català de la temporada 2013/14. Albert Ferrer, el millor entrenador

Un futbolista diferencial i clau en els esquemes dels seus entrenadors, independentment de l'equip en el qual jugui. Sergio García ha estat l'escollit pel jurat d'experts relacionats tots amb l'esport, presidit per Josep Lluís Vilaseca –exsecretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya– i els mitjans de comunicació corresponents d'àmbit nacional com a millor jugador català de la temporada 2013/14. Autor de dotze gols en la lliga amb l'Espanyol, el del Bon Pastor ha fet mèrits suficients per aconseguir el guardó i agafar el relleu de Sergio Busquets, guanyador de l'any passat. En el que és tot just la tercera edició del guardó, que tindrà la seva corresponent gala el proper 11 de novembre, Sergio García es converteix en el primer jugador del conjunt blanc-i-blau que obté la distinció que premia el rendiment mostrat durant el curs passat, en què va ser part important en la permanència de l'Espanyol a primera divisió.

Marta Corredera, futbolista del Barça, Sergi Samper, centrecampista del Barça B, Albert Chapi Ferrer, entrenador de futbol, Xavier Estrada, àrbitre internacional, Xavi Passarrius i Dani Salgado, entrenador i jugador respectivament del Marfil Santa Coloma de futbol sala, i Berta Velasco, jugadora del FS Gironella, són els altres esportistes nascuts a Catalunya que clubs, públic i jurat han decidit guardonar. Carles Puyol, exjugador del Barça, rebrà el premi especial del jurat a la millor trajectòria.

TRES BLAUGRANA

Marta Corredera, Sergi Samper i la trajectòria de Carles Puyol, també reconeguts

LA TERCERA EDICIÓ

Escollits pel jurat, els federats i els clubs, rebran els premis en la gala del dia 11
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)