Més futbol

Premi per a l'etern capità

En aquesta tercera edició de la Gala de les Estrelles, el futbol català es va recordar ahir també d'un il·lustre, d'una llegenda en majúscules del barcelonisme. Una menció especial per al premi atorgat pel jurat a la figura de Carles Puyol en reconeixement a tota una trajectòria. Premi a tota una vida dedicada al futbol, amb passió, molt sacrifici i plena d'èxits. Reconeixement merescut a l'etern capità pels seus dinou anys de total dedicació al FC Barcelona –quinze en el primer equip–, que el 15 de maig passat van tenir el seu últim capítol quan el mateix Puyol va acomiadar-se de l'afició blaugrana, entre llàgrimes, en una emotiva roda de premsa. Lluny queda avui aquell 2 d'octubre del 1999, a Valladolid, quan Louis van Gaal va fer debutar aquell jove defensa de la Pobla de Segur d'aleshores només 21 anys. Des de llavors, 593 partits amb la samarreta del Barça –Puyol és el segon futbolista del club amb més partits en el còmput global i també en la lliga (392), davant de Migueli i darrere de Xavi Hernández– i 21 títols: sis lligues, tres Champions, dues copes, sis supercopes d'Espanya, dues supercopes d'Europa i dos mundials de clubs (també un mundial, una eurocopa i una medalla de plata als Jocs Olímpics del 2010 amb la selecció espanyola). Aviat és dit.

Premi al millor gol

El programa d'Esport 3 Futbol Cat va atorgar també el premi al millor gol: va ser per a Puchadas (Muntanyesa), amb el 68% dels vots.

LA FRASE

He estat molt afortunat. Durant dinou anys he pogut fer el que més m'agrada
Carles Puyol
EXCAPITÀ DEL BARÇA

LA FRASE

El Carles és un exemple per a tots. És increïble tot el que ha fet amb treball i esforç
Josep Maria Bartomeu
PRESIDENT DEL FC BARCELONA

Emotiu record per a Tito Vilanova

Un dels moments especials de la nit es va produir quan es va recordar la figura del desaparegut Tito Vilanova. L'organització va emetre un vídeo amb imatges del de Bellcaire d'Empordà i quan va acabar, tota la sala, de forma espontània, es va posar dempeus i va dedicar un llarg aplaudiment a la memòria de l'exentrenador del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)