L'Ascó es deixa la primera posició en l'últim instant

Van de debò. El Prat de Manolo Márquez no deixa de sumar i supera el líder en un partit decidit a set minuts del final pel gol d'Oriol Molins

ascó0

prat1

Ara mateix, no hi ha rival a què el Prat no pugui prendre punts. Ahir, el líder va sortir trinxat del Sagnier per una derrota que es va madurar durant tot el matx però que es va fer efectiva a set minuts per al final. Una jugada individual de Pedro Bilbao culminada per Oriol Molins deixa el conjunt de Manolo Márquez en una situació privilegiada per continuar podent tenir possibilitats de jugar la promoció d'ascens a segona divisió B.

En la primera meitat, el conjunt local va patir un ensurt inicial en un xut de Genís que va blocar Toni en dos temps (11'), però, a partir d'aquesta acció, va dominar el joc i va generar diverses ocasions de gol, això sí, sense gaire encert. Molins en dues ocasions, Rafa Murillo i Nacho del Moral es van quedar a prop del gol.

En el segon període, l'equip local va posar una marxa més i va neutralitzar el potencial asconenc amb la possessió de la pilota i constants arribades per les bandes. En aquest context, el partit va començar a tenyir-se de color local quan Virgili va veure la segona targeta groga i va deixar el seu equip amb un home menys. Ja en superioritat numèrica, i després d'insistir en diverses ocasions, Molins va aconseguir marcar l en culminar una gran jugada de Bilbao (1-0). Eizaguirre va tenir l'ocasió més perillosa de l'equip visitant un minut després.

PRAT: Toni Texeira; Albarrán, Murillo, Cazorla, Ricarte; Xavi Muñoz (Fernando, 77'), Molins; Del Moral, Roger, Bilbao; Manolo Bueno (Ferri, 40'). ASCÓ: Sergi Fuertes; Vives, Gabernet, Socías, Munta (Roca, 61'); José Ramón (Galcerán, 80'), Godia, Cristino; Genís (Del Moral, 69'), Eizaguirre i Virgili. GOLS: 1-0 (83') Molins. ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. T.G.: Al local Xavi Muñoz; als visitants Genís, Cristino, Del Moral, i Godia. T.V.: Al visitant Virgili (72') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 500 espectadors al Municipal Sagnier.