Més futbol

L'Espanyol, davant el títol del talent i el futur

Copa de Campions juvenil. L'equip blanc-i-blau intenta avui contra el Vila-real (a les 7) coronar-se per segon cop com a millor de l'Estat

L'Espanyol intentarà aquesta tarda a Almuñécar (a les 7) guanyar el títol que l'acreditaria com el millor equip juvenil de l'Estat, la copa de Campions. Al davant, hi tindrà el representant d'un altre dels planters més valorats i fructífers, el del Vila-real, de manera que el duel enfrontarà dos dels clubs que més i millor tracten el talent i la projecció. El títol de lliga en el grup tercer va valer a l'Espanyol el bitllet per a la copa de Campions, on, fins ara, ha eliminat Las Palmas, de manera rotunda (5-0), i el Real Madrid, amb més patiment (2-1). El Vila-real, que va guanyar el títol de lliga després d'un final molt ajustat amb el València, ha hagut de superar en la copa de Campions la Real Sociedad (3-1) i el Rayo Vallecano (2-1). Serà la cinquena final de la copa de Campions per a l'Espanyol, que fins ara només ha aixecat el trofeu una vegada. Va ser el 2008 contra, precisament, el Vila-real, al qual va vèncer 2-1.

“Hem arribat a la final sent fidels al nostre joc i a la nostra proposta després de vèncer dos equips amb molt de potencial. No hem renunciat a la seva idea i la nostra intenció és continuar en aquesta línia”, assegura l'entrenador de l'Espanyol, David Gallego, que diu que, més enllà de si guanyen o no el títol, han de valorar la gran temporada realitzada i gaudir de l'experiència. El tècnic blanc-i-blau avisa del potencial del Vila-real, un equip “amb molt talent i jugadors de gran qualitat”. “És un gran equip, proposa molt, genera molt futbol sortint des del darrere i aposta pel joc de combinació”, explica Gallego, que considera que el seu equip haurà de mostrar un gran nivell si vol guanyar la copa. El tècnic, però, té fe en els seus futbolistes: “Confio molt en aquest grup de jugadors, perquè tenen moltes ganes i estan disposats a millorar.”

LA PRÈVIA

El Vila-real té molt talent i jugadors de gran qualitat. Genera molt futbol i aposta pel joc de combinació
David Gallego
ENTRENADOR DE L'ESPANYOL
Hem arribat a la final sent fidels al nostre joc i a la nostra proposta després de vèncer dos equips amb molt de potencial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)