Més futbol

Repte amb personalitat

Anada dels setzens. El Reus es refia de la motivació per a un duel històric i les virtuts que el fan líder i intocable a casa per plantar cara a l'Atlético, amb rotacions però ambiciós en la copa

El Reus viu avui un dia històric, però no vol ser-ne poc més que un testimoni. L'actual format de la copa afavoreix els equips grans, sobretot quan s'enfronten als de segona B, de manera que els setzens de final es veuen només com un premi per als modestos, que com més potent és el rival que els toca més ho celebren, conscients que passar l'eliminatòria, a doble partit i amb la tornada a fora, és gairebé una utopia. El Reus, però, té ganes de competir i plantar cara a l'Atlético de Madrid, consolidat els últims anys com un dels grans de l'Estat i del continent, segon en la lliga i ben viu en la Champions. Avui, en l'anada a l'estadi roig-i-negre, l'equip de Natxo González intentarà demostrar la personalitat per plantar cara als colchoneros i intentar que l'eliminatòria es resolgui al Vicente Calderón.

Els arguments del Reus són la motivació i la il·lusió per una eliminatòria memorable, i les virtuts que el fan ser líder en el grup tercer de segona B i que el mantenen sense perdre a casa des de fa un any. És la confiança de veure's davant la seva gent el que donarà empenta al Reus, que no vol que el partit sigui un monòleg de possessió de l'Atlético i que intentarà prendre la pilota al rival. En atac intentarà aprofitar la seva velocitat i les accions d'estratègia i, al darrere, voldrà mantenir els números defensius: un gol en els set últims partits. González, que té la baixa de Jaume Delgado, intentarà donar minuts en els dos partits a tots els jugadors, incloent-hi els que en tenen menys en la lliga.

El problema és que al davant hi tindrà un gran equip, que domina tots els registres del joc, tal com assenyala Natxo González, i que també és molt sòlid: fa cinc partits que no rep gols. Els madrilenys s'agafen la copa amb ambició, ja que els ha donat moltes alegries, però avui hi haurà rotacions. Simeone ha deixat a Madrid titulars habituals com ara Griezmann, Godín, Fernando Torres, Filipe Luis, Juanfran i Gabi, que s'uneixen als lesionats Tiago i Jackson Martínez. Tot i això, futbolistes com ara Koke, Vietto i Siqueira demostren que l'Atlético mantindrà el potencial.

L'estadi del Reus, que no tindrà graderies supletòries, presentarà un ple històric –s'espera que avui es venguin les últimes localitats– i viurà un gran ambient, amb mosaic inclòs. Tots plegats, jugadors i aficionats, tenen al davant l'escenari ideal per demostrar el seu potencial i les seves qualitats.

PLE HISTÒRIC

L'estadi, sense graderies supletòries, tindrà tots els seients ocupats
ANADA
Avui:
Reus-Atlético
20.00
Leganés-Granada
21.00
Demà:
Barakaldo-València
21.00
Logroñés-Sevilla
21.00
Almeria-Celta
21.00
Llagostera-Deportivo
21.00
Betis-Sporting
21.00
Rayo Vallecano-Getafe
21.00
Cadis-Real Madrid
22.00
Dijous:
Linense-Athletic Club
20.00
Osca-Vila-real
21.00
Mirandés-Màlaga
21.00
Ponferradina-Eibar
21.00
Llevant-Espanyol
21.00
Las Palmas-Real Sociedad
22.00
TORNADA
Demà:
Barça-Villanovense (0-0)
20.00
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)