Barça B

La sisena consecutiva

2a divisió B. El Barça B continua amenaçant la promoció d'ascens gràcies a una victòria sense brillantor però efectiva contra el Llevant

Els 18 de 18 punts que ha aconseguit el Barça B han convertit el conjunt de Gerard López en un equip que busca situar-se entre els quatre millors. Els blaugrana amenacen la zona de promoció d'ascens després d'una altra victòria molt poc brillant, perquè l'equip va renunciar a la pilota durant molts minuts, però igualment vàlida a efectes classificatoris. El Barça va començar dominant el partit, amb una possessió de pilota aclaparadora que va obligar el filial del Llevant, ferm candidat al descens perquè és incapaç d'amenaçar la porteria rival, a tancar-se al darrere. Samper es va multiplicar per fer córrer la pilota d'una banda a l'altra i el Barça va inquietar Koke per mitjà de Kaptoum i Perea, però el gol va arribar en una jugada de córner servit per Perea en què Dani Calvo va marcar a la pròpia porteria.
Reacció amb Chamorro
El filial blaugrana va passar un sotrac després del gol i fins al descans, en què el Llevant va prendre la possessió al Barça. El rival generava sensació d'inseguretat als blaugrana tot i que Ortolà no va rebre ocasions rellevants. En el segon temps, el Barça B va continuar divagant, sense rotunditat en el joc, ja que la contundència de la defensa lligava en curt Romera, la referència atacant. Per això, l'entrada de Chamorro va insuflar aire i va donar el segon gol, el de la sentència: Cámara va fer una passada a l'espai per assistir Chamorro, que va superar Koke amb fortuna fent picar la pilota a terra. A partir d'aquí, la calma va regnar fins al final i, fins i tot, va debutar el juvenil Paik.

BARÇA B2
AT. LLEVANT0

BARCELONA B: Ortolà; Godswill, Fali, Gumbau, Moi Delgado; Samper, Kaptoum, Xemi (Borja López, 84'), Perea (Chamorro, 66'), Romera (Paik, 90') i Cámara. ATLÈTIC LLEVANT: Koke; Zubiri, Calvo, Jair (Luca Ferrone, 87'), Artabe; Nanclares, Victor, Valiente, Núñez (Chupi, 63'); Viana (Colau, 75') i Delgado. GOLS: 1-0 (26') Dani Calvo en pròpia porta. 2-0 (68') Chamorro. ÀRBITRE: Gadella Kamstra. T.G.: als locals Godswill, Xemi, Chamorro; al visitant Jair. PÚBLIC: 959 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)