Més futbol

El Màlaga, imparable

El Màlaga assoleix el tercer títol juvenil consecutiu, i el Barça infantil i el Nàstic cadet l'acompanyen dalt del podi

L'Espanyol, finalista en les tres categories, veu com el Barça i el Nàstic li remunten dues finals

Després de quatre dies de màxima intensitat futbolística, el MIC 16 es va tancar amb una jornada rodona i amb l'escenari de les grans finals de diumenge com a principal novetat. Montilivi va ser la seu de la cita per primera vegada i va contribuir a firmar una nova jornada inoblidable. “Poder acabar
el torneig en un escenari com aquest és fer un pas endavant. I estem contents, perquè sempre treballem pensant a millorar a poc a poc”, valorava el president del MIC, David Bellver. L'únic però que es pot posar a la jornada d'ahir va ser que no es va complir l'objectiu d'omplir l'estadi. “Haurem de repensar el tema de la distribució d'entrades per omplir Montilivi l'any que ve”, va comentar el president del torneig.

De tota manera, amb uns 6.000 espectadors a la graderia i amb un ambient de luxe, després de les victòries de dissabte de l'Espanyol, en les categories integra i aleví futbol-7; del Cabanes, en infantil femení, i del Barça, en aleví futbol-11, ahir tocava conèixer els vencedors en les categories juvenil, cadet i infantil. Finalment, el Màlaga es va proclamar campió en la categoria juvenil per tercera vegada consecutiva, mentre que el Barça també va revalidar el títol que va aconseguir la temporada passada en la categoria infantil. En l'altra final, la de cadets, el Nàstic va aconseguir el seu primer títol del MIC.

L'Espanyol, de pega

Ja no és cap sorpresa veure com el Màlaga s'endú el torneig en la màxima categoria, i és que els andalusos han alçat el títol de juvenils en les tres últimes edicions. Ahir, una vegada més, van demostrar la seva superioritat i no van donar cap possibilitat a l'Espanyol.

La derrota dels blanc-i-blaus contra els andalusos va suposar firmar una jornada nefasta per a l'Espanyol. Després d'assolir el gran èxit de situar els tres equips en les finals de diumenge, els periquitos van haver de marxar amb les mans buides i amb un pam de nas. I és que, abans que el juvenil caigués derrotat contra el Màlaga, el cadet i l'infantil de l'Espanyol, que partien com a favorits, van veure com el Nàstic i el Barça li esgarrapaven els altres dos títols en els últims minuts i després d'haver començat guanyant en els dos casos. El Barça ho va fer després de firmar una segona meitat de cine que va convertir un 2-0 en un 2-3, mentre que el Nàstic va recórrer a l'èpica i va acabar aconseguint el gol de la victòria quan només quedaven 20 segons de partit.

Finals de consolació

Ahir, al camp annex de Montilivi, també es van disputar les fases de consolació de les categories juvenil, cadet i infantil. El Junior de Sant Cugat va ser el gran triomfador, ja que es va aconseguir endur el reconeixement tant en les categories d'infantil com de cadet. En la categoria juvenil, el campió de la consolació va ser el Cosecha Mundial.

LA VALORACIÓ

Poder acabar el torneig a Girona ha estat un pas endavant important per al torneig. Sempre s'ha d'anar millorant a poc a poc

LA TERCERA

Ara ja arrenca el MIC 17. Hem de trobar la manera d'acabar d'omplir Montilivi
David Bellver
president del mic
Els campions
FASE FINAL
Juvenils
Màlaga
Cadet
Nàstic
Infantil
Barça
Alevins (F-11)
Barça
Alevins (F-7)
Espanyol
Femení infantil
Cabanes
Integra
Espanyol
FASE DE CONSOLACIÓ
Juvenils
Cosecha Mundial
Cadet
Junior
Infantil
Junior
Alevins (F-11)
Gironès-Sàbat
Alevins (F-7)
Maccabi Netanya
Femení infantil
L'Estartit
Premis especials
MILLOR JUGADOR
Juvenils
Pol Lozano (Espanyol)
Cadet
Sergio Gómez (Barça)
Infantil
Pablo Moreno (Barça)
Alevins (F-11)
Adrià Capdevila (Barça)
Alevins (F-7)
Marc Sorroch (Espanyol)
Femení inf.
Carola Fontan (Llerona)
Integra
Jordi Millastres (MAP Negre)
MILLOR PORTER
Juvenils
Denis Otto (Màlaga)
Cadet
Mario Méndez (Nàstic)
Infantil
Iker Piedra (Espanyol)
Alevins (F-11)
Rhys Parry (Stoke City)
Alevins (F-7)
Dani Alcover(València)
Femení inf.
Aina Sararols (Cabanes)
Integra
Nelson Simon (Figueres Un.)
‘FAIR PLAY'
KAS Eupen, per participar en el torneig després de viure de primera mà els atemptats a l'aeroport de Brussel·les de dimarts. Els belgues van fer tot el desplaçament en autocar.
6è PREMI DANI MONTESINOS
Lisbeth Cid, per un treball realitzat sobre el mateix torneig MIC. El premi dóna dret a participar en una estada de pràctiques a Bein Sports. Sara Giménez va rebre un accèssit.

ELS DEBUTS

El Màlaga s'ha proclamat campió en la categoria juvenil en les últimes tres edicions del MIC
El Nàstic es va estrenar com a campió del MIC en el debut de Montilivi com a seu de les finals
S'ha fet un pas endavant amb l'increment d'equips i de països, i el canvi d'algunes seus
Juanjo Rovira
director del mic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)