Més futbol

El campió continua endavant

Copa Catalunya. El Sabadell continuarà defensant el títol després de vèncer el Cerdanyola. El Masnou, el Badalona, el Barça B, el Terrassa i el Figueres també passen a la segona fase

El Sabadell, vigent campió de la competició, podrà continuar defensant el títol de la copa Catalunya després de derrotar ahir el Cerdanyola. El Badalona i el Barça B, els altres dos equips de segona B que van jugar ahir, també van imposar la seva superioritat, mentre que el Masnou va fer saltar la sorpresa en vèncer l'Europa. El Terrassa i el Figueres, amb un contundent 5-0, també van passar la ronda.

Amb un gol de Batanero en el 25' i un de Padilla en l'afegit de la segona, el Sabadell es va classificar per a la segona ronda de la copa Catalunya. El Cerdanyola, que tot just feia set dies que havia acabat la pretemporada, va enviar una pilota al travesser abans del primer gol arlequinat, però en una segona part sense gaires ocasions no va saber capgirar el partit. També per dos gols de diferència va vèncer el filial blaugrana, que es va imposar per 1-3 al Manlleu. En una primera part força animada, Perea va fer el 0-1 (26'), Manel Sala va fer l'empat (29') i Marc Cardona va tornar a avançar els blaugrana 5 minuts més tard. En la represa, Cardona va fer el seu doblet i va establir l'1-3 definitiu.

Per la seva banda, el Badalona també es va endur la victòria, tot i que el Castelldefels va aguantar fins al minut 70. Aleshores, en tan sols 2 minuts, Latorre i Musa van fer els gols que van donar la classificació al conjunt badaloní. També en els darrers 20 minuts va remuntar el Masnou, que va eliminar l'Europa gràcies a un partit molt seriós. En la primera meitat, els del Maresme van fallar un penal i Reverter va avançar els escapulats en el minut 15. Però en la segona Mendo va remuntar amb dues dianes, la primera de penal.

En els duels íntegrament d'equips de tercera divisió, el Terrassa va derrotar per la mínima el Santfeliuenc. El defensa Borges va fer l'únic gol del partit quan faltaven poc menys de 10 minuts per al final i va donar la classificació al conjunt egarenc, que s'enfrontarà al Gavà. I en el duel empordanès es va produir la gran sorpresa de la jornada: el Figueres va passar totalment per sobre del Palamós i li va endossar una maneta. Revert, Bonaventura, Adrià, Quimo i Pep van ser els autors dels gols d'un duel desequilibrat des dels primers instants.

2a eliminatòria: (6-7 d'agost)
Sant Andreu-Muntanyesa Vilafranca-Badalona Barça B-Cornellà Masnou-Lleida Gavà-Terrassa Sabadell-Prat Figueres-Olot

Sense tandes de penals

Si el dissabte més de la meitat dels duels –quatre de sis– es van resoldre en la tanda de penals després d'acabar en empat, ahir no va caldre recórrer al desempat per decidir l'equip classificat. L'Europa-Masnou va ser el partit que més a prop va estar-hi, però un gol de Mendo quan faltaven 3 minuts va trencar l'empat. A Terrassa, Borges va fer el gol de la victòria en el minut 81, una història totalment oposada a la que es va viure a Vilatenim. El contundent 5-0 del Figueres al Palamós va ser, de molt, el duel més desequilibrat de la primera ronda de la copa.