Territorial

Futbol

Copa Catalunya

Un bon test de qualitat

Copa Catalunya. El Figueres i l'Olot, que ja han acumulat molt de rodatge, busquen el pas a la tercera eliminatòria avui a Vilatenim (20 h)

Després de l'aperitiu de caràcter amistós que el Figueres i l'Olot van disputar dijous en els 45 minuts del triangular del torneig de l'Estany, i que va acabar amb una sorprenent golejada de l'Olot (4-0) als figuerencs, avui es tornaran a veure les cares, a Vilatenim (a les 20h), ja que arriba el torn de la copa Catalunya. Serà una segona eliminatòria en què, si el cansament ho permet, es podrà veure un enfrontament amb un esperit més proper a la lliga que no pas a la pretemporada, i en què s'espera més competitivitat que aquest dijous.

I és que tant el Figueres com l'Olot s'han pres aquesta pretemporada molt seriosament. Amb l'arribada de Chicho i Ramon Calderé a les respectives banquetes, un equip i l'altre han treballat de valent aquestes primeres tres setmanes de preparació. Entrenaments durs i un partit rere un altre han elevat l'exigència per als dos equips, però també han contribuït a fer que arribin a aquests moments de la pretemporada bastant rodats.

Per al Figueres serà el sisè partit de pretemporada. Excepte l'Al-Wahda, amb qui va empatar a zero, i el mateix Olot en el torneig de l'Estany, els partits han estat contra rivals de menys entitat, i més que res han servit a l'equip per agafar ritme. Avui serà, doncs, la primera gran prova de nivell dels figuerencs. En canvi, l'Olot, que ja ha tingut cinc compromisos, ja s'ha testat davant de rivals d'entitat i ha ofert bones sensacions, com amb l'empat contra el Nàstic (1-1), el triomf contra el Peralada (0-3) o la mateixa golejada als figuerencs (4-0).

El Gavà ja espera

Ahir ja es van disputar tres partits de l'eliminatòria i el Gavà, que va guanyar 3-2 al Terrassa, ja espera el vencedor d'aquesta eliminatòria. En els altres dos partits, el Prat va s derrotar el vigent campió, el Sabadell (2-1), i el Lleida va fer el mateix amb el Masnou amb contundència (0-3).

Resultats:
Prat-Sabadell
2-1 Gavà-Terrassa
3-2 Masnou-Lleida
0-3
Avui:
Figueres-Olot
20 h Cornellà-Barça B
20 h St. Andreu-Muntanyesa
19 h
Dimarts:
Vilafranca-Badalona
20.30 h *El guanyador de l'eliminatòria entre el Figueres i l'Olot s'enfrontarà al Gavà a la 3a eliminatòria, que es jugarà el 13 i 14 d'agost ** El Prat queda exempt de la 3a eliminatòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)