3a divisió FEF

futbol català

Torneig d'Històrics

En constant creixement

Torneig d'Històrics. El Vilafranca, campió del torneig, es reafirma com a un dels grans candidats a lluitar per les primeres posicions a tercera divisió

La primera victòria en l'Històrics en la seva tercera participació ha confirmat les bones sensacions que desprèn el Vilafranca després de la millor temporada de la seva història i d'un mercat de fitxatges molt productiu. Després de superar dos rivals de superior categoria aquesta darrera setmana –l'Hospi en la fase de grups i el Badalona en la final–, els del Penedès aspiren a consolidar aquest curs la bona feina dels darrers anys.

Fa tot just dos estius, Iván Moreno va arribar a un Vilafranca que mai havia jugat una promoció d'ascens a segona B... i, de fet, la classificació en els darrers cursos tampoc feia pensar que aquest fos un objectiu factible. Però aquell 2014/15 els quadribarrats es van quedar a les portes de jugar la promoció –la diferència de gols els va privar del quart lloc–, i l'any passat es van estrenar en un play-off d'ascens. Però després de l'èxit, enguany, amb l'objectiu obertament marcat d'acabar entre els quatre primers, la missió encara és més difícil.

“Serà més complicat perquè després d'haver-ho aconseguit és més difícil mantenir el nivell d'implicació, però fins ara he vist els jugadors molt compromesos i amb ganes de continuar competint”, explicava Iván Moreno a la finalització de la final del torneig de l'Històrics. I és que després d'un torneig gairebé immaculat –sense derrota i sent l'equip més golejador– les sensacions mostrades fins ara són de plena il·lusió. L'objectiu, però, no deixa de ser altre que arribar al millor nivell possible el dia 21, data fixada per a l'inici de la lliga. “Es tracta de començar, bé perquè les dinàmiques seran molt importants”, manifesta Moreno, que ressalta la dificultat que tindrà una tercera amb un nivell cada vegada més elevat: “Em surten deu o dotze equips que lluitaran per la part alta”, hi afegeix el tècnic, que dóna la plantilla pràcticament per tancada: “Amb el que tenim ara podríem tirar endavant”, conclou.

Avui, reedició de la final a la copa

El Vilafranca i el Badalona es tornaran a enfrontar avui, en aquest cas en la copa Catalunya, després d'haver-ho fet fa dos dies en la final de l'Històrics. El duel, aplaçat per la final, servirà per conèixer el rival del Lleida en la tercera ronda. “Aquest partit [el de diumenge] no afecta gens el de la copa”, va deixar clar Manolo González, tècnic del Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)