3a divisió FEF

Futbol

tercera divisió

Preocupats per les lesions

3a divisió. La Muntanyesa no ha pogut fer una preparació en condicions a causa dels problemes físics que està experimentant. Montoro i Toni Pérez no van poder acabar el partit al Narcís Sala

Haver de presentar-se amb tres jugadors menys que el seu rival i que abans de la mitja part se n'hagin de substituir dos per problemes físics no és la millor manera d'afrontar un dels últims partits de la pretemporada. La Muntanyesa està tenint molts problemes físics en el tram inicial de curs que estan llastrant la preparació de l'equip.

“Ens preocupen les lesions d'Uri Escabrós i, després, les diverses absències que estem tenint”, reconeixia l'entrenador, Escudero. De moment, a banda d'Escabrós i Diego, Alberto, Toni Pérez i Montoro són dubte per al primer partit de temporada. De fet, contra el Sant Andreu en la copa Catalunya l'entrenador de la Munta només va poder convocar 16 jugadors, mentre que el Sant Andreu en va portar 19. “Però tret d'això crec que l'equip s'està integrant bé en l'inici i, un cop superem aquestes dificultats estic convençut que farem una bona temporada. Estem donant una bona imatge en la preparació tot i els problemes”, concloïa l'entrenador de l'equip de Nou Barris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)