El Peralada aprova tot i no guanyar

Amistós. 3a divisió. Els locals no van conservar l'1-0 en un partit molt intens que va acabar amb dos lesionats

El Peralada es prenia molt seriosament l'enfrontament contra l'Al-Wahda dels Emirats Àrabs Units per comprovar el seu estat de forma quan falten pocs dies per començar la competició i va aprovar l'examen amb nota, tot i no poder celebrar finalment el triomf. Un gol de David Corominas (70') després que Marc Carbó recuperés la pilota al centre del camp i deixés el gol pràcticament fet al davanter amb una jugada personal va avançar el conjunt xampanyer quan faltaven 20 minuts, però l'Al-Wahda va fer l'1-1 en una acció aïllada en el minut 83. Els d'Arnau Sala van fer mèrits de sobres durant tot el partit per aconseguir la victòria, i no pas per la mínima. La falta d'encert dels xampanyers, però, va ser el que va mantenir el marcador obert fins que van rebre la patacada final. De fet, a la primera part el Peralada ja va arrencar amb força i va tenir quatre bones ocasions. L'última va acabar amb gol de Javi Sánchez, però l'àrbitre el va anul·lar per fora de joc. A la segona part, la incertesa en el marcador va canviar el guió del partit, perquè els visitants van endurir el seu joc. La nota negativa de la jornada van ser els contratemps de Djak Traoré i de Sureda, que van haver d'abandonar el camp abans d'hora. En els pròxims dies es veurà l'abast de les lesions.

PERALADA1
AL-WAHDA1

PERALADA: Gianni, Pau Ribas, Vallho, Nacho Ruíz, Pablo Carbonell, Traoré, Victor Alonso, Javi Sánchez, Xavi Boniquet, Coro i Konaré. També van jugar: Arnau, Juan Cruz, Estellés, Carbó, Jorge Sureda, David Serrano i Juanra. AL-WAHDA: Al Hosani, Ahli, Salem, Chang-Woo, Moha, Al Hammali, Abdullah, Sultan, Matar, Valdivia i Saif. També van jugar: Lucas, Suhail, Abdelhadi, Hamad, Adel i Rashid. GOLS: 1-0 (70') Coro. 1-1 (83') Rashid. ÀRBITRE: Mancera Anton. T.G.: als locals Estellés i Sureda; i als visitants Ahmed i Ahli. T.V.: al visitant Sultan.