3a divisió FEF

Recta final d'exigència

Pretemporada. El Llagostera juga al camp de la Jonquera (20 h), l'Olot visita el Boscdetosca (20 h) i el Palamós rep el Sabadell (21 h) per arrencar el tram definitiu de la pretemporada

Queda només una setmana i mitja perquè comenci la temporada i la preparació de tots els equips ja està arribant al seu moment culminant, i és que entre avui i diumenge els equips de 2a B i 3a posaran el punt i final a la pretemporada amb un calendari força exigent. De moment, avui serà el torn de veure el Llagostera i la Jonquera, que se les hauran al camp del conjunt fronterer (20h); l'Olot, que jugarà al camp del Boscdetosca (20h), i el Palamós, que rebrà el Sabadell en el trofeu Vila de Palamós (21h).

Pel Llagostera la visita a la Jonquera serà el cinquè test de la pretemporada i servirà per afrontar l'últim tram intens de preparació, i és que els d'Oriol Alsina jugaran tres partits en quatre dies. Després del partit d'avui, els llagosterencs divendres rebran el Girona i dissabte, el Reus, de manera que és probable que l'enfrontament d'avui serveixi als blaugrana per repartir minuts. A davant, el Llagostera s'hi trobarà un equip no tan assentat, i és que la Jonquera, que va començar més tard la pretemporada, només ha jugat tres partits. Fins ara, els d'Áxel Vizuete només han guanyat el Boscdetosca de 2a catalana, i no ha pogut passar de l'empat contra dos rivals de 1a catalana, el Llagostera B i el Girona B. Els jonquerencs, a més, també tindran la vista posada en el cap de setmana, quan disputaran els últims dos amistosos de preparació.

Qui també afronta una recta final de pretemporada exigent és el Palamós. Els de Joan Mármol reben la visita del Sabadell en el trofeu Vila de Palamós, en un partit que ha de servir a l'equip per fer un pas endavant. Fins ara, els palamosins només han pogut obtenir un bon resultat contra l'Aro (1-4), i han caigut contra el Figueres (5-0) i el Llagostera (0-2). Entre avui, i els dos partits que jugarà divendres i diumenge, els de la Costa Brava han d'acabar d'agafar el ritme de competició.

En canvi, per qui la pretemporada ja fa baixada és l'Olot. Als de Ramon Calderé ja només els queda el test d'avui al camp del Boscdetosca i l'últim partit, que serà dissabte davant l'Espanyol B. Avui, en un derbi desequilibrat, és d'esperar que l'Olot recuperi el camí del triomf després de caure en els penals en la copa Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)