Gai Assulin, arribar i moldre

Vila de Palamós. Els palamosins, que van jugar amb diversos juvenils, no van poder aturar la flamant incorporació arlequinada

El Palamós no va poder retenir el trofeu Vila de Palamós després de perdre contra el Sabadell (1-4). Els de Joan Mármol van mostrar símptomes de millora respecte als darrers partits i només la qualitat de la nova incorporació vallesana, Gai Assulin, els va impedir mantenir la igualtat en el marcador. El Sabadell es va avançar en el 34' gràcies a una diana de Pol Moreno, que va aprofitar un refús d'Aleix Manzano. El domini arlequinat era evident, però el Palamós, valent, disposava d'alguna aproximació a l'àrea rival. Tot i l'entrada de diversos juvenils, els palamosins van empatar el matx amb un gol de Pimentel, però Assulin va aparèixer per firmar un debut somiat amb un doblet en sis minuts que deixava amb un genoll a la lona els empordanesos. Ja batuts, Sandro va liquidar el matx amb el quart i definitiu gol.

PALAMÓS1
SABADELL4

PALAMÓS: Aleix Manzano, Sergio García, David Cano, Ignasi Pastor, Moha, Gerard Herrera, Ivan García, Guillem Cornellà, Marc Medina, Jaume Duran i David Torres. També van jugar Marc Solé, Amós Gasca, Subi, Agi, Pimentel, Collell, Biel i Àlex Fernández. SABADELL: Aliaga, Diego, Verdú, Lucas Viale, Pol, Jordi López, Jordan Sánchez, Gabi, Ian, Migue i Franquesa. També van jugar Jokin, Javi Barrio, Manu Torres, Guillem, Yeray, Batanero, Jordan Gaspar, Sandro, Ñito i Gai Assulin. GOLS: 0-1 (34') Pol Moreno. 1-1 (68') Pimentel. 1-2 (75') Gai Assulin. 1-3 (81') Gai Assulin. 1-4 (88') Sandro. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: als visitants Gabi i Yeray. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 150 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.