2a divisió b

Ratxa truncada a les Illes

Frenada. L'Atlètic Balears s'imposa al Lleida i talla la seva progressió

atL. balears 2 lleida 1

ATLÈTIC BALEARS:Aulestia, Marcel, Vallori (Enzo, 90'), Manu Farrando, Malik, Prieto, Xisco Hernández (Robles, 93'), Tete (Cristeto. 70'), Becchio, Fullana i Rubén Jurado.LLEIDA ESPORTIU:Campos, Rubio, Mikel Fernández, Valiente (Miki Muñoz, 82'), Toño, Noel, Christian Alfonso (Cristian Gómez, 62'), Albisua, Nierga, Javi López i Arnau (Doncel, 68').GOLS:1-0 (79') Becchio. 2-0 (83') Becchio. 2-1 (84') David Prieto, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:als locals Marcel, Becchio, Xico i Aulestia; i als visitants Valiente i Mikel Fernández.

El Lleida semblava embalat cap a la zona d'ascens, però ahir va veure tallada la seva progressió contra un Atlètic Balears superior, que si no va guanyar per una diferència més àmplia va ser per la bona tasca d'Álvaro Campos a la porteria. Els de la Terra Ferma només van tenir la batuta del partit en els primers compassos, però després d'una aproximació perillosa de Christian Alfonso, l'equip local va agafar les regnes. Llavors és quan a Álvaro Campos li va tocar treballar. En el primer temps, ho van provar Jurado i Xisco Hernández, que va rematar al pal. I després de la represa, els balears van arribar amb encara més insistència a l'àrea visitant. Així, a les acaballes del partit, i després que Jurado, Xisco i Fullana es plantessin sols davant el sentinella blau i topessin amb ell, Becchio va obrir la llauna aprofitat una falta que va agafar despistada la rereguarda del Lleida. Tres minuts més tard, el mateix futbolista va sentenciar en un contraatac. De res no va servir el gol en pròpia porteria de David Prieto en el minut 84, ja que la reacció blava no va arribar.