futbol català

3a divisió

L'Europa sacseja el Figueres

3a divisió. El conjunt gracienc encarrila la victòria amb dues dianes just abans i després del descans

EUROPA 3 FIGUERES 0

EUROPA:Fer, Joel (Javi Iglesias, 65'), Cano, Alberto, Canelada, Uri, Fran Bea, Reverter (Campoy, 70'), Dani Pujol, Abel Rita i Xavi Civil (Gueri, 83').FIGUERES:Gallego, Quimo, Romero, Cunill, Ferran Grau, Ritxi (Venzal, 52'), Ferron (Setti, 72'), Torque (Moha, 52'), Casanova, Maik Molist i Varese.GOLS:1-0 (45') Abel Rita. 2-0 (49') Alberto. 3-0 (67') Reverter, de penal.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:Al local Xavi Civil; als visitants Venzal i Adrià Casanova.PÚBLIC:Uns 450 espectadors al Nou Sardenya.

L'Europa-Figueres va tornar a ajustar encara més la competició per la part baixa. Els homes de Joan Esteva necessitaven fer-se forts a casa i ho van aconseguir a costa d'un Figueres colpejat en els moments clau del partit.

La Unió va ser la primera d'entregar la carta de presentació amb un xut de Ferran Grau (4') que va sortir fregant l'escaire. Una primera acció que quedaria aïllada enmig d'un primer temps en què gairebé no hi va haver activitat prop de les àrees. Dani Pujol, ja vora el descans, va ser el protagonista de la primera ocasió amb cara i ulls de l'Europa amb una carrera i una assistència a Abel Rita que va rematar a la fusta. El davanter, però, no va desaprofitar una segona passada de Pujol per batre Gallego just abans del descans.

En la segona meitat, el Figueres no va tenir temps de reacció i es va trobar amb el 2-0 quan encara no s'havia assentat un altre cop sobre el camp. Alberto va colpejar amb el cap una pilota servida des del córner i va fer el 2-0. Una diana que donava aire als locals i enfonsava l'equip empordanès. Amb l'avantatge en el marcador, l'Europa va calmar el ritme i va sentenciar des dels onze metres en un penal provocat i transformat per Èric Reverter.