2a divisió FEF

El Cornellà agafa oxigen

2a divisió B. El conjunt verd encarrila la salvació amb un triomf basat en els tres gols, dos de penal, en la primera meitat

CORNELLÀ 3 ELDENC 1

CORNELLÀ:Marcos, Pere, Ñoño, Edgar (Devesa, 56'), Sierra, David, Gómez, Pep Caballé (Marc Caballé, 52'), Lucas (Ahmed, 18'), Puerto i Abraham.ELDENC:Zanier, Mateo, Mendy, Maiki, Chema Antón, César, Hugo (David Ruiz, 66'), Muratore, Cheikh, David Azín, Tabala (Paquito, 89').GOLS:1-0 (15') Abraham. 2-0 (24') Abraham, de penal. 3-0 (44') Puerto, de penal. 3-1 (52') Tabala, de penal.ÀRBITRE:González González.T.G.:a Mateo.T.V.:al visitant Mendy, per vermella directa (94').PÚBLIC:uns 750 espectadors al municipal de Cornellà.

Per fi un partit plàcid per al Cornellà, en una victòria fonamentada en la primera meitat i consolidada des dels onze metres. L'equip de Jordi Roger agafa aire en la taula i encarrila la permanència.

El primer avís cornellanenc va arribar ben aviat, en una falta que Abraham va enviar fora fregant el pal. Poc després, l'Eldenc va estar a punt de canviar el destí del matx en un contraatac que Cheick va rematar desviat. Però del 0-1 es va passar a l'1-0. Marcos va servir en curt, Pep Caballé va rebre la pilota i la va enviar a Abraham, que va definir amb un xut per baix. A partir d'aquí, tot coll avall perquè el segon gol no es va fer esperar. Penal sobre Pere i Abraham va tornar a batre Zanier. Ja a les acaballes del primer temps un penal sobre Puerto va suposar el tercer. La represa es va animar amb el gol de l'Eldenc, també de penal, i l'Eldenc va perseguir el 3-2. Fins i tot César va enviar una pilota al pal. A partir d'aquí, l'empenta visitant es va acabar i el Cornellà va assegurar el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)