Girona

Pablo Machín

“Si hem de perdre, vull perdre així”

En la primera roda de premsa a Montilivi després d'una derrota aquesta temporada, Pablo Machín va parlar de mèrits i de sensacions. “Sent respectuós, perquè el futbol és efectivitat i el més just sempre és el resultat, com a mínim no hem merescut perdre. El partit s'ha posat molt com volia el Cadis, però hem estat incisius i hem començat a tenir arribades, ocasions, pals i hem mort a la seva àrea. Si hem de perdre, vull perdre d'aquesta manera. El més normal és que, si juguem així, perdem pocs partits.”

El Girona es va trobar un plantejament diferent del Cadis, amb tres centrals i el mig del camp reforçat, que va sortir molt bé als visitants. “Pensàvem que jugarien com ho fan habitualment, però han mirat de protegir-se més, deixant al davant una bala com Álvaro i una referència com Ortuño. Els ha sortit molt bé, perquè els dos puntes han marcat i la defensa ha estat força correcta”, va admetre el tècnic de Gómara. Els gironins van canviar el guió de dalt a baix després del descans. “Hem mantingut dos puntes, amb la idea que tindríem més arribades per bandes i més centrades. I dos mitjapuntes, per aparèixer entre línies amb dos. Arriscant, amb Pere Pons que ha fet un partidàs donant equilibri, i amb un dels tres centrals que s'incorporava gairebé al mig del camp”, va detallar Machín. “Era important tenir paciència, per no facilitar els seus contraatacs, i ens ha anat francament bé quant a ocasions i sensacions. La llàstima és que no hem pogut ser efectius.” De la rauxa de la segona meitat, va destacar la intensitat de Pablo Maffeo. “Com Pere Pons, potser la millor característica de Maffeo és la implicació, el desgast físic i la qualitat defensiva. Ja donem per fet que és molt bo en l'un contra un defensiu, i ha demostrat que també és capaç de desequilibrar en atac.”

Els efectes

L'empat hauria estat d'or, i la derrota fa reduir a vuit punts l'avantatge d'un equip que s'havia acostumat a les alegries. “Tot era de color rosa i ara s'està posant una mica més difuminat, aquest rosa. Hauríem firmat l'avantatge, i les sensacions em diuen que continuem sent un equip fiable. Qualsevol altre hauria patit molt amb els contraatacs del Cadis amb un 0-2”, va comentar Machín, que va insistir: “És una llàstima perdre contra un rival directe, perquè són més que tres punts, però me'n vaig content amb la feina de l'equip. Hem fet gairebé tot el que volíem fer per guanyar i crec que hem demostrat per què som on som. Ara hem de demostrar quina classe d'equip i quina classe de club som. Demostrarem que som un equip capacitat per pujar a primera.”

“Hem fet gairebé tot el que volíem fer per guanyar. Crec que hem demostrat per què som on som”
“S'han protegit més i els ha sortit bé. Els dos puntes han marcat i la defensa ha estat força correcta”
“Les sensacions em diuen que som un equip fiable. Demostrarem quina classe d'equip som”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)