Girona

Un assaig a Peralada

A punt. Els jugadors del Girona, que es van sotmetre a proves mèdiques, faran una primera estada breu a l’Alt Empordà la setmana que ve, abans de marxar dijous cap a Manchester

Les vacances han quedat enrere per als jugadors del Girona, que van començar ahir les proves físiques i mèdiques pròpies de cada començament de pretemporada. Repartits entre el centre que el cap dels serveis mèdics té a Girona (MTD) i el servei de Quironsalud a l’Hospital General de Catalunya, els jugadors que començaran dilluns a entrenar-se van superar els diferents controls. A partir de dilluns, l’activitat s’intensificarà, perquè hi ha programat el primer entrenament de pretemporada, a la tarda al camp annex de Montilivi.

Com l’any passat, el Girona tornarà a aprofitar la relació amb el Manchester City per fer a les instal·lacions del club anglès, de primer nivell, una estada de vuit dies. Abans, però, el club ha decidit programar una altra estada, molt més breu, a Peralada, entre altres coses pels problemes de camps d’entrenament.

Un cop acabat l’entrenament de dilluns a la tarda, la intenció és concentrar-se a l’hotel Golf Peralada. I, un cop allà, fer un treball intens de dos dies, dimarts i dimecres, al camp de futbol que hi ha a les instal·lacions. Després de dues nits a Peralada, la plantilla tornarà a Girona, però amb ben poc marge, perquè dijous ja començarà l’estada a Manchester, on hi ha programats els dos primers amistosos de pretemporada, als camps del Nottingham Forest (el dia 25) i de l’Oldham Athletic (27). Un cop torni de l’estada a Anglaterra, la previsió és que l’equip es podrà entrenar a Riudarenes, on ha habilitat el camp amb la instal·lació de gespa híbrida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)