Girona

Sandaza, amb un peu i mig fora de Montilivi

Les sortides. El davanter serà l’absència destacada en l’estrena, pendent que el seu futur quedi definit. El club li dona permís per negociar

D’entre els jugadors que des de fa més d’un mes van saber que no tenien la presència assegurada a l’equip, malgrat tenir contracte, el cas més delicat era el de Fran Sandaza. El davanter està vinculat al Girona per dues temporades més, amb un bon contracte, però el club vol alliberar-se’n. Sandaza té un bon caixet i, conscient de la seva situació a Montilivi, ha escoltat les nombroses propostes que li han arribat. Encara hi ha un punt de dubte, entre altres coses perquè té dret a defensar el seu contracte, però Sandaza té un peu i mig fora de Montilivi, fins al punt que ha rebut el permís del club per no integrar-se de moment a la pretemporada. El Girona li posa facilitats perquè negociï per trobar una sortida, i ni tan sols serà al primer entrenament de la pretemporada. El permís del club no té un període definit –s’anirà valorant dia a dia–, amb la voluntat que hi hagi entesa.

Des que el Girona va comunicar a Sandaza que no tenia la continuïtat assegurada, un cop tancada la lliga, diversos equips s’han interessat pels seus serveis. De segona A, els més insistents han estat el Tenerife i l’Almeria, però també li va al darrere algun equip de l’estranger.

LES PROPOSTES

El de Toledo té al darrere diversos equips de 2a A i algun de l’estranger

EL GIRONA

Li posa facilitats per buscar una sortida, després de dir-li que no el veu a l’equip

Eloi i Ramalho, motivats

X.M.

Després d’acabar la temporada, el club va comunicar a René, Sandaza, Ramalho i Eloi que, tot i tenir contracte, la seva presència a l’equip de primera aniria en funció de l’evolució del mercat durant l’estiu. René Román ja va rescindir el contracte i està integrat a l’Almeria, amb el qual s’ha compromès per a dues temporades. Tant Eloi Amagat com Jonas Ramalho, en canvi, confien començar amb tota normalitat la pretemporada i acabar fent-se un lloc en la plantilla. No ho tenen fàcil, per la competència, però estan motivats per aconseguir-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)