2a divisió FEF

Obligats a l’alternativa

2a divisió B. Felipe Sanchón, el gran objectiu de l’Olot per reforçar la davantera firma pel Sabadell. El tècnic Martín Posse i el secretari tècnic Sergi Raset hauran d’activar el pla B

El gran objectiu de l’Olot per completar la línia ofensiva de la plantilla que tornarà a competir a segona B s’esfuma. L’atacant Felipe Sanchón va firmar ahir pel Sabadell, també del grup tercer, i obligarà l’àrea esportiva a activar les alternatives que tenien si el menut davanter no acabava venint a terres garrotxines.

L’entrenador de l’Olot, Martín Posse, i el secretari tècnic, Sergi Raset, havien dipositat moltes esperances en la contractació de Felipe Sanchón des que es fes oficial la seva marxa del Girona. Cap dels dos mai va refusar l’interès davant els mitjans de comunicació i es mostraven optimistes amb el fitxatge del que havia de ser el colofó per a la zona ofensiva. Si bé feia setmanes que l’atacant barceloní tenia la proposta garrotxina damunt de la taula, la proximitat de Sabadell amb el seu domicili familiar han convençut Sanchón, que ha refusat també ofertes molt suculentes des del Japó i l’Índia.

La línia ofensiva de l’Olot necessita un jugador que pugui aportar aspectes diferents dels de Marc Mas, un excel·lent rematador, i Uri Santos: lluita, entrega i assistències. El jove Alberto Toril és un davanter de referència, també rematador, però la seva condició de sub-23 no l’obligarà a ser decisiu ja en els primers partits.

Precisament, la part de la plantilla que ha de ser menor de 23 anys obligatòriament, segons la normativa, és un altre dels fronts oberts per a Sergi Raset. Actualment, l’Olot només té Kike Sánchez, Alfredo i el mateix Toril amb fitxa sub-23 i n’haurà de firmar tres més per complir la norma. Un d’ells serà un porter.

PEÇA CLAU

Amb Marc Mas, Uri Santos i Toril la línia ofensiva necessita un altre home important

LA NORMATIVA

3
Fitxes sub-23
té l’Olot actualment (Kike Sánchez, Alfredo i Toril). En necessitarà tres més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)