Girona

Olivas, de moment, un més

Present. El central, que ja es va exercitar en solitari al matí, va participar en la sessió de la tarda amb la resta de companys a Montilivi. El jugador continua negociant la rescissió del contracte

Kiko Olivas no disposa esportivament de la confiança del cos tècnic i de l’àrea esportiva del Girona i ha de rescindir el contracte amb el club. De fet, la sortida de l’andalús semblava immediata –va ser dels primers a saber que no es comptava amb ell tot i haver renovat el contracte l’abril passat fins al 30 de juny del 2019–, però ahir va participar en la primera sessió d’entrenament al camp annex de Montilivi amb la resta de companys. Olivas es va mostrar com un més, rialler i participant en cada un dels exercicis dirigits pel preparador físic Jordi Balcells. De fet, Kiko Olivas ja es va vestir de curt durant el matí, i va evidenciar que, de moment, forma part de la plantilla del club gironí.

L’àrea esportiva del Girona sap que les sortides dels jugadors i les rescissions poden ser costoses, i és que, tot i que el mateix futbolista d’Antequera podria ja tenir un acord amb un altre club –el Valladolid sembla que està ben situat–, va renovar el contracte amb el Girona amb la temporada ja molt madura i, com és natural, el farà valer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)