3a divisió FEF

Més de la meitat, en marxa

3a divisió. Deu equips de la categoria van tornar a la feina ahir i ja només en queden vuit que no han començat. La setmana que ve, això sí, ja hauran començat tots els conjunts

A poc a poc, les vacances es van esgotant i tots els equips van tornant a la feina. Ahir, a tercera divisió, van tornar als entrenaments fins a deu equips. L’Hospitalet, el Prat, el Terrassa, l’Horta, el Sant Andreu, l’Ascó, el Palamós, l’Europa, el Reus B-Cambrils i el Figueres van fer ahir la primera sessió, i s’afegeixen a l’Espanyol B i la Pobla de Mafumet, que van començar la setmana passada.

Precisament, el filial blanc-i-blau va iniciar ahir una nova estada –després d’haver tornat d’Indonèsia– a Vielha, on estarà concentrat fins divendres.

En la categoria, doncs, només queden vuit equips que no han començat l’activitat. El Granollers, que començarà avui; el Vilassar, que començarà demà; el Santboià i el Gavà, demà passat, i el Vilafranca, el Santfeliuenc, el Cerdanyola i el Castelldefels, que iniciaran la pretemporada dilluns que ve.

A segona B, el Badalona

El Badalona va ser l’únic equip català de la categoria de bronze que va començar ahir l’activitat. Ja només falten el Cornellà, que començarà avui, i el Peralada, que ho farà dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)