3a divisió FEF

Futbol

Copa Catalunya

El Vilafranca resisteix i passa una altra eliminatòria

Copa Catalunya. Els del Penedès van aconseguir la classificació per als quarts de final després de superar el Terrassa, que, a les acaballes, va merèixer aconseguir l’empat

TERRASSA 1 VILAFRANCA 2

TERRASSA:Ortega, Yaya, Sergi Valls, Amantini, Dani Sánchez (Guti, 74’), Àlex Fernández (Raül Torres, 66’), Guzman (Ferreira, 85’), Daisuke, Fran Piera (Carreón, 85’), Nils i Toro.VILAFRANCA:Gonzo, David (Guti, 89’), Via, Sergi Pérez, Josep Díez, Medina, Boira (Oribe, 67’), Abel Rita (Acedo, 81’), Aday (Sardà, 62’), Pla (Vives, 59’) i Kike Tortosa.GOLS:0-1 (4’) Aday. 1-1 (50’) Fran Piera. 1-2 (52’) Abel Rita.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:als locals Amantini i Sergi Valls; i als visitants Sergi Pérez, Kike Tortosa i Vives.T.V.:per doble amonestació al visitant Sardà (86’).PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

En un tres i no res, el Vilafranca s’ha plantat als quarts de final de la copa Catalunya després de vèncer l’Europa dimecres i repetir la gesta contra el Terrassa. En un partit vibrant i ple d’alternances, els del Penedès van saber ser efectius en els moments clau i van saber resistir les envestides finals del conjunt egarenc, que, tot sigui dit, va merèixer fer el gol de l’empat.

El partit, a més, se li va posar ben a favor al Vilafranca ja des de l’inici quan, en el minut 4, Aday va rematar amb el cap una gran jugada per banda esquerra d’Eric Via. Tot i la patacada, el Terrassa no va perdre la cara al partit, i poc després del 0-1, Gonzo va salvar amb els peus el gol de Yaya. El porter visitant, el gran protagonista del matx, va tornar a estar encertat en una rematada de Daisuke passat el quart d’hora. Per la seva banda, els d’Ivan Moreno van tenir la seva gran oportunitat en aquest primer temps quan, a les acaballes, Boira va aprofitar una pèrdua de la defensa local per plantar-se davant el porter Ortega. El migcampista quadribarrat, però, es va entretenir en excés i la seva rematada, sota la pressió de Guzmán, que va arribar a la desesperada, va sortir desviada.

El segon temps va començar també amb un gol matiner, aquest cas del conjunt de Cristian Garcia. Fran Piera va aprofitar una bona jugada de Nils per ajustar la pilota al pal i aconseguir l’empat (50’). L’alegria, però, li va durar ben poc al Terrassa, ja que en una falta lateral, Abel Rita va fer, de cap, l’1-2 dos minuts després. A partir d’aquí, els vallesans van fer un pas endavant definitiu, i només la mala punteria i el bon saber fer de la defensa i el porter visitant van evitar l’empat. En la més clara, Daisuke va creuar massa en una rematada franca, mentre que Nils i Fran Piera van trobar un omnipresent Gonzo. Per la seva banda, el Vilafranca va tenir l’oportunitat de sentenciar en una oportunitat molt clara. Oribe, però, va topar amb el pal de la porteria d’Ortega.

Ahir
Terrassa - Vilafranca 1-2
Avui
Llagostera - Espanyol B 19.30 h
Castelldefels - Cornellà 19.30 h
Horta - Sabadell 20.30 h Els guanyadors d’aquesta fase s’enfrontaran als tres equips que el curs passat van jugar a segona A: el Girona, el Reus i el Nàstic. A excepció d’un que passarà directament a semifinals, tots els emparellaments quedaran determinats per sorteig.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)