Barça B

Barça B

Segona divisió A

L’inici exigent continua

Barça B. Després de jugar contra tres rivals amb aspiracions ambicioses (4 punts de 9), el filial rebrà dissabte el Còrdova amb més temps per preparar el partit que els altres equips de la categoria

Ja va avisar Gerard López que el Barça B havia d’afrontar un inici de lliga exigent en el retorn a segona A. Va començar al terreny de joc d’un equip amb aspiracions, el Valladolid, que el curs passat va quedar setè. Després va rebre un dels conjunts que la temporada passada va disputar la fase d’ascens i que aquest any s’ha reforçat per pujar, el Tenerife, i divendres passat va visitar el camp d’un dels descendits de primera, el Granada. Dels tres partits n’ha tret quatre punts, els de la victòria al Nuevo Zorrilla (1-2) i l’empat de l’última jornada a Los Cármenes (2-2). Gerard López ha fet una valoració positiva dels primers partits, sobretot de la capacitat competitiva del seu equip en els dos enfrontaments a camp contrari, i ha lamentat la derrota contundent en el partit al Miniestadi contra el Tenerife (0-3), del qual assegura, no obstant això, que el seu equip en va treure conclusions positives.

El començament dur del Barça B continua dissabte amb la visita al Miniestadi del Còrdova, un altre equip amb pressupost elevat i passat recent en la màxima categoria. L’avantatge del filial blaugrana aquesta jornada és que tindrà més dies per preparar el duel que la resta d’equips, ja que per la seva condició de filial no disputa la copa, igual que el Sevilla Atlético. En canvi, el Còrdova, que diumenge al vespre va perdre a casa contra el Saragossa, es desplaça avui a Llorca per intentar superar l’eliminatòria. L’equip andalús només ha aconseguit tres punts en les tres primeres jornades, els de la victòria àmplia contra l’Albacete en la segona (0-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)