Territorial

El gran repte de cada any

Youth League. El juvenil blaugrana afronta avui contra la Juve, al Mini (16 h), l’estrena en la màxima competició continental amb el difícil objectiu de tornar a ser, com el curs passat, a la final four de Nyon

Per cinquena temporada, el Barça juvenil afronta el repte de competir en la Youth League, contra els millors equips del continent. L’estrena, com li passa al primer equip, serà avui contra la Juventus, en un duel que es disputarà a les 4 de la tarda al Miniestadi (en directe per BeIN Sports) i d’entrada gratuïta per a tothom.

En el punt de mira hi haurà, com sempre, la final four del mes d’abril a Nyon, on els blaugrana es van proclamar campions al 2014, en la primera edició, i on també van arribar la temporada passada, tot i que van ser eliminats en les semifinals pel Salzburg. Serà el tercer any de Gabri com a entrenador del juvenil A, que enguany presenta una plantilla molt diferent respecte a la temporada passada i amb algunes mancances, com ell reconeix: “L’equip ha canviat molt i hem de buscar solucions a aquestes dificultats amb què ens trobem aquest inici de temporada. Tots sabem que, pel perfil de jugadors i tal com la plantilla està estructurada, ens costarà i ens està costant fer molts gols, però d’alguna manera hem de trobar solucions per altres bandes.”

En l’inici de lliga, el juvenil ha sumat un empat a casa (2-2) i un triomf sobre la botzina (0-1), i buscant precisament més gol, Gabri podria comptar per al duel d’avui amb les novetats de Carles Pérez o Abel Ruiz, que tot i estar ja plenament integrats en la dinàmica del Barça B, ahir es van entrenar a les seves ordres. També ho van fer Oriol Busquets i Jorge Cuenca.

Per tot plegat i per l’experiència dels dos últims anys, el tècnic de Sallent és conscient que “és molt complicat arribar a la final four”, però deixa clar que l’equip “lluitarà i té molta il·lusió per aconseguir-ho i repetir-ho”. Pel que fa als rivals, Gabri va avisar que “el grup és difícil”, i de la Juventus va dir que “és un equip molt semblant a la Roma, amb qui ens vam enfrontar fa dos anys, que juga amb un 4-4-2 i que físicament és molt fort”.

Porters:
Iñaki Peña,
Adrià Rojas, Juanma Santaella i Arnau Tenas.
Defenses:
Chumi, Òscar Mingueza, Martí Vilà, Guillem Jaime, Arnau Comas, Mateu Morey, Juan Miranda, Sergi Rosanas, Santi Bueno, Jorge Cuenca, Joan Rojas, Antonio Sola i Roman Tugarinov.
Migcampistes:
Oriol Busquets, Àlex Collado, Riqui Puig, Monchu, Lucas de Vega, Jandro Orellana, Antonio Jesús Cantón, Adri Bernabé, Josep Calavera i Álvaro Sanz.
Davanters:
Carles Pérez, Abel Ruiz, Edgar Fernández, Rafa Mújica, David Alfonso, Juan Fernández, Sergio Gómez, Labinot Kabashi, Javi Delgado i Nils Mortimer.
La Juventus és molt semblant a la Roma, amb qui ens vam enfrontar fa dos anys. Juguen amb un 4-4-2 i són molt forts
Gabri Garcia
L’equip ha canviat molt i hem de buscar solucions a les dificultats amb què ens estem trobant. Ens costarà i ens costa marcar molts gols
El grup és complicat però, com l’any passat, afrontem la competició amb molta il·lusió. Sabent que sempre és molt difícil arribar a la final four
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)