Girona

Emery va fer escola

El proper rival del Girona, el Sevilla, és un dels clubs de la lliga que treballa a porta tancada en el seu dia a dia. Des de la ciutat andalusa expliquen que aquesta metodologia que actualment aplica Eduardo Berizzo la va implantar Unai Emery en la seva etapa com a tècnic sevillà. De fet, Emery, sempre s’ha posicionat com un gran defensor de tancar les portes a agents externs al club, i en diverses entrevistes n’ha explicat els motius, entre els quals destaca les tensions que es generen en la feina del dia a dia entre l’entrenador i els futbolistes i que, segons ell, poden ser tretes de context per part de la premsa i arribar a desequilibrar el vestidor.

L’ara entrenador del PSG també va tancar les portes dels entrenaments quan dirigia el València, un fet que recorden els periodistes que segueixen el dia a dia valencianista, ja que des de llavors, cap dels tècnics que han anat arribant a la capital del Túria les han tornat a obrir.

Un cas similar és el que va passar a Vigo, on un altre entrenador poc amic de deixar acostar la premsa a la plantilla com Luis Enrique va tancar els entrenaments del Celta. La premsa no ha pogut tornar a veure treballar els futbolistes durant les setmanes de preparació. A l’hora de tancar o obrir entrenaments també hi ha casos com el de Marcelo Bielsa, que a Bilbao mai havia tancat un entrenament a la premsa i, en canvi, a Marsella sí que ho va fer, ja que deia que als periodistes francesos no els interessaven els entrenaments, sinó buscar polèmica.

NO S’HA REVOCAT

Va tancar els entrenaments del Sevilla i del València i ja no s’han obert més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)