Girona

La revenda, amb lupa

Atents. El Girona, en coordinació amb la policia, continua investigant la compravenda il·legal d’entrades per als partits a Montilivi. Internet i els afores de l’estadi son els principals focus a perseguir

L’ascens del Girona a primera divisió ha provocat que tot el que està relacionat amb el club s’amplifiqui de manera exponencial. Com es podia preveure, la participació de l’equip gironí en l’elit també ha afectat directament tot el que fa referència a les entrades per veure els partits a Montilivi. Amb la majoria de les localitats ja assignades a abonats i fans –el club també es guarda un paquet d’entrades per vendre a part en cada enfrontament a casa–, els aficionats estan com bojos per poder veure el Girona en directe. En aquest sentit, com era d’esperar la revenda està traient fum, ja sigui a través d’internet o entre particulars, dues pràctiques il·legals que tant el club com les autoritats policials estan perseguint de manera continuada des de fa setmanes. En tots dos casos ja s’ha caçat diferents infractors, tant a la xarxa –hi ha diferents plataformes en què la compravenda d’entrades és una pràctica habitual i emmascarada– com als afores de l’estadi gràcies a la intervenció d’agents vestits de paisà.

El Girona ja ha avisat que els abonats es poden enfrontar a conseqüències greus si porten a terme aquest tipus de pràctiques, amb el bloqueig del partit en qüestió i la retirada de l’abonament en cas de reincidir. D’aquesta manera, el club espera controlar la revenda per al pròxim partit a casa contra el Sevilla (diumenge a les 16.15 h) i, sobretot, per al d’aquí a tres jornades, en la visita del Barça (dissabte 23 de setembre, a les 20.45 h), en què s’espera que s’assoleixi el primer ple absolut a Montilivi d’aquesta temporada.

Molts fronts oberts

Paral·lelament, en els pròxims dies el Girona espera tenir a punt els nous torns que s’han de col·locar a gol nord i preferent –on s’han muntat les dues graderies supletòries–, que milloraran l’accés a l’estadi dels aficionats. La idea és passar de quatre a nou o deu torns en aquestes dues zones. El club també està accelerant per instal·lar les noves torres d’il·luminació de Montilivi.

ELS PRIMERS

El club ja ha ‘caçat’ alguns infractors, que si reincideixen es quedaran sense abonament

A TOT ARREU

La policia té agents de paisà a Montilivi i també va detectar venedors il·legals

MÉS MILLORES

El Girona té previst ampliar pròximament els torns a gol nord i preferent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)