Reus

El Reus empata a casa contra la Cultural (1-1)

2a divisió A. Lekic ha aprofitat una badada defensiva per avançar l’equip roig-i-negre (19’) i Iza ha fet un gran gol per als visitants (35’)

El Reus no ha pogut enllaçar la segona victòria i, després de guanyar a Sevilla, aquesta tarda no ha passat de l’empat contra la Cultural Leonesa en un partit obert i intens (1-1).

En la primera meitat s’han vist els dos gols. El primer l’ha fet Dejan Lekic, que ha jugat per primera vegada com a titular, en aprofitar una mala sessió de Manu al porter (19’). Més tard, la Cultural, un equip amb ganes de protagonisme i molt futbol, ha empatat en un gran xut en una falta indirecta, d’Iza Carcelén (35’). La segona meitat també ha estat molt entretinguda, malgrat que no hi ha hagut encert. David Querol, amb un xut per sobre el travesser, i Miramón, amb una rematada de cap rebutjada sobre la línia pel porter Palatsí, han tingut les millors ocasions del Reus, mentre que la Cultural ha estat a prop del gol en dues accions de Guarrotxena i una de Señé ben resolta per Edgar Badia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)