Girona

Disponible però sense ritme

David Timor. El valencià va completar ahir la segona sessió amb el grup, tot i que és molt possible que Machín encara no compti amb ell per diumenge malgrat les baixes de Muniesa i Alcalá

David Timor va completar ahir a Riudarenes el seu segon entrenament amb el grup, una vegada que el futbolista valencià ha deixat enrere una fractura per estrès en un dit del peu dret. Després de la sessió matinal Timor va atendre els mitjans de comunicació i, tot i posar-se a disposició de l’entrenador, va reconèixer que encara li falta ritme de competició després de dos mesos d’inactivitat. “Dilluns vaig fer el primer entrenament complet amb l’equip i hem treballat bé, però és difícil, ja que fa dos mesos que estic parat sense poder entrenar-me amb normalitat. No tinc el ritme, però a partir d’ara suposo que tot anirà a millor i l’aniré agafant a poc a poc. Jo estic disponible, però és el mister qui ha de decidir”, explica Timor. Precisament a causa d’aquesta falta de càrrega física és molt possible Pablo Machín encara no compti amb el futbolista valencià per al partit de diumenge contra el Vila-real (a les 16.15 h a Montilivi), tot i les baixes dels lesionats Pedro Alcalá i Marc Muniesa a l’eix de la defensa.

D’altra banda, Timor també va explicar com ha viscut aquest inici de lliga apartat de l’equip: “Ha estat dur, perquè a diferència de la lesió que vaig tenir a la mà amb el Leganés ara no podia entrenar-me, estava parat. Des de fora es veu tot diferent, estava impacient per entrar al grup, perquè no és el mateix que haver fet la pretemporada amb normalitat, vens d’un altre equip i no estàs en dinàmica”, comenta el futbolista de Carcaixent, que el divendres passat esperava participar una estona en l’amistós contra el Montpeller (3-2 a favor dels gironins), tot i que finalment els serveis mèdics del Girona ho van desaconsellar. “Contra el Montpeller m’hauria agradat jugar 25 o 30 minuts, però el club va creure que no era oportú, que era precipitat i poc precís jugar, i que valia més la pena fer un entrenament a part per agafar més forma física i poder entrenar-me amb el grup.”

Timor, futbolista polivalent, es va mostrar disposat a jugar en qualsevol posició, al mateix temps que va valorar positivament la dura competència que hi ha en la plantilla. “Em veig jugant allà on se’m necessiti, tant puc estar davant dels centrals o amb ells. Sobre la competència, crec que n’hi ha molta, amb bons jugadors en cada posició, però això és bo per a l’equip, tot el que sigui sumar és important.”

Confiança en l’equip

Sobre la posició del Girona en la taula classificatòria (setzè amb 6 punts després de set jornades), Timor va voler deixar clar que es tracta d’una carrera de fons, tot i que també va destacar la importància de no entrar a la zona de descens. “Segur que en l’aspecte anímic no és bo veure’t en descens, sempre és millor estar-ne fora. A diferència del curs passat, sembla que tot està molt més igualat a la part baixa, i de moment ja ens hem enfrontat amb rivals molt forts, la lliga és molt llarga i esperem que tornin les victòries.” El futbolista valencià també va parlar del pròxim rival, el Vila-real: “És un equip gran, que juga a Europa, han canviat la dinàmica amb el nou entrenador i té jugadors molt potents, és un equip molt complet. Nosaltres hem d’intentar guanyar el partit, perquè juguem a casa i fa temps que no guanyem, és important.”

A POC A POC

Els serveis mèdics no van creure aconsellable que tingués divendres minuts contra el Montpeller

LES REACCIONS

Fa dos mesos que estic parat i no tinc el ritme, però l’aniré agafant a poc a poc. Jo estic a disposició, però és el ‘mister’ qui ha de decidir
Contra el Montpeller m’hauria agradat jugar 25 o 30 minuts, però el club va creure que no era oportú, que era precipitat
Em veig jugant allà on se’m necessiti, tant puc estar davant dels centrals o amb ells
David Timor
JUGADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)