Barça B

Repte d’altura a Sòria

Barça B. El filial blaugrana, més fiable a domicili que a casa, espera recuperar les bones sensacions al camp del Numància, un equip que ho ha guanyat tot com a local i que és segon

Fer fora de casa allò que al Miniestadi està costant Déu i ajuda: guanyar partits. Aquest és el repte amb què el Barça B va agafar ahir l’autobús en direcció a Sòria. L’equip que entrena Gerard López encadena tres jornades sense guanyar (2 punts de 9) i espera trencar aquesta tendència amb una d’aquelles victòries que el reforçarien moralment. Sobretot, perquè al davant hi haurà un rival que s’està mostrant intractable a Los Pajaritos. El Numància, que és segon, compta tots els seus partits com a local per victòries. El Barça B, això sí, té un contraargument potent: lluny de Barcelona no sap el que és perdre i s’ha mostrat força solvent. Respecte al bon rendiment del filial blaugrana a camp contrari, el tècnic del Numància, Jagoba Arrasate, ha formulat una teoria: “A domicili, es troba més còmode, ja que pot disposar de més espais i els ataca molt bé.” L’entrenador basc creu que no s’hauria de parlar del Barça B com un equip de formació: “Jo no en diria filial, que ha fet traspassos. Aquest estiu ha pagat per Ruiz de Galarreta, Choco Lozano, Arnaiz, i té cedits jugadors d’equips de primera divisió com ara Concha i David Costas. És un equip amb homes molt experimentats i importants a la categoria, i això ens obligarà a estar molt bé.”

Amb vista al partit d’aquest vespre, la principal preocupació de Gerard López, que recupera el lesionat David Concha, és la càrrega de treball dels seus jugadors en un tram de lliga carregat de partits. “Som els més perjudicats quant al calendari aquesta setmana, ja que vam jugar diumenge, hi tornem en dimecres i dissabte a la tarda hi ha un tercer partit”, va dir l’entrenador granollerí, que per aquesta raó avança que introduirà alguns canvis en l’onze: “Hi ha la possibilitat que entri alguna rotació, ja que la idea és intentar estar com més frescos millor.” I és que l’exigència de la cita requerirà desgast, tal com va exposar Gerard: “El Numància és un rival difícil i exigent, que ha guanyat els quatre partits que ha jugat a casa i és a la part alta de la classificació.”

El Barça B està rendint millor fora de casa que com a local. Hi té més espais i això el beneficia, ja que els sap atacar molt bé
Jagoba Arrasate
ENTRENADOR DEL NUMÀNCIA
Ens espera un rival complicat, que és a dalt i ha guanyat els quatre partits que ha disputat a casa
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B

Nàstic-Barça B es jugarà l’1 de novembre (18 h)

El duel català que havia d’enfrontar el Nàstic i el Barça B diumenge passat a Tarragona, que es va suspendre per la falta de garanties policials a causa dels fets de l’1 d’octubre, ja té data de recuperació. El Nou Estadi serà el marc d’aquest enfrontament, corresponent a la setena jornada, el dimecres 1 de novembre –dia festiu, ja que és Tots Sants– a les sis de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)