Reus

Gus Ledes salva un punt per al Reus en l’últim minut (1-1)

2a divisió A. Un gol del migcampista portuguès permet als roig-i-negres empatar al camp de l’Osca, que havia marcat en el 60’

El Reus ha aconseguit un bon punt al camp de l’Osca gràcies a un gol de Gus Ledes en l’últim minut (1-1). L’empat li serveix a l’equip de López Garai per allargar fins a sis les jornades sense perdre.

L’Osca ha dominat més estona i ha estat més insistent que el Reus en atac en la major part del partit. Els aragonesos, però, no han trobat el premi fins a la segona part, gràcies a una rematada de molt a prop d’Álex Gallar, que ha recollit, tot sol, una assistència de Cucho Hernández (60’). Després del gol, el Reus ha reaccionat i ha tingut diverses ocasions per empatar, sobretot un xut al pal de Querol (78’), abans del gol de Gus Ledes, que ha aprofitat un rebuig en curt dins l’àrea de la defensa local per batre el porter Remiro amb un xut col·locat, amb molta sang freda (91’).