Girona

JOSEP SOLDEVILA

PORTER DEL GIRONA EN LA FASE D’ASCENS DE LA TEMPORADA 1991/92

“Ha costat molts anys poder arribar on som”

“Vam fer un esforç enorme per portar el Girona on el vam portar”

“La gent encara em recorda el gol que vaig fer”

Tot i marcar un gol de porteria a porteria al Madrigal, el premi de l’ascens a segona divisió va ser per al club groguet.

Quins records li porta el Vila-real?
Sempre que el Girona juga contra el Vila-real alguna persona em recorda aquell gol. Són records agradables d’aquell partit, ja que no és habitual que un porter marqui un gol de camp a camp.
La fase d’ascens va començar amb derrota contra el Vila-real, però van anar de menys a més.
Sí, vam perdre els dos primers partits, però ens vam recuperar i vam arribar a l’última jornada contra el Salamanca amb possibilitats de pujar. Al final no va poder ser.
Van arribar a aquell partit massa justos de forces?
No va ser cosa de l’últim partit, sinó de tot el curs. Al club hi havia molta inestabilitat, res funcionava bé, mesos sense cobrar... En aquesta situació, els jugadors vam fer un esforç enorme per portar el Girona fins on el vam portar.
El Vila-real va quedar primer, va pujar i des de llavors ja no ha abandonat el futbol professional. A Girona, va ser diferent.
El canvi quan arribes al futbol professional és molt gran, i al Girona hi havia molts problemes per poder fer el salt. Ha costat molts anys creure’s que es podia arribar on s’ha arribat i aconseguir tot el que s’ha aconseguit. Costa molt trobar gent que s’impliqui i tiri un club endavant.
El Vila-real ha de ser el mirall per a un club com el Girona?
No conec a fons la història del Vila-real i com ha funcionat tots aquests anys. Sé que treballen molt bé el planter i això és important per competir en un nivell alt. A Girona també és cert que és complicat fer forat amb el futbol ja que és una ciutat amb molta tirada cap al Barça i al Madrid. Comença a haver-hi caliu, i si el club es manté en el món professional uns anys més, potser sí que podrem dir que ens hem consolidat. Cal valorar el que tenim i donar-hi més suport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)