2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Felipe Sanchón continua enlluernant

2a divisió B. L’atacant de l’Hospitalet aglutina el 71% dels gols dels arlequinats, que tornen a treure el cap a la zona alta

Davant totes les alternatives que ha hagut de buscar el Sabadell a la zona de la davantera per culpa de les lesions, hi ha hagut una peça inamovible. Felipe Sanchón s’ha convertit en l’home indispensable del conjunt arlequinat havent signat cinc dels set gols que ha fet l’equip en aquest inici de temporada i que han permès als vallesans tornar a mirar de prop la zona de promoció d’ascens.

Tot i que dos dels gols han estat des del punt de penal, Felipe és el gran protagonista de l’inici de lliga del Sabadell. Sempre que ha marcat, els arlequinats han puntuat. “A Felipe el conec des de fa molts anys i a aquestes altures no sorprèn a ningú. És un jugador diferent que et dona un toc de qualitat i finalització, i jo gaudeixo molt entrenant-me cada dia amb ell i als partits”, comenta el veterà migcampista Ángel Martínez. Contra l’Atlètic Balears, Felipe va ser l’artífex del triomf amb la diana que va donar els tres punts a l’equip i, a més, amb una gran feina defensiva. “Quan veia el porter que venia cap a mi, ja pensava a aixecar-la per sobre. Sí, ha estat un gol bonic”, va reconèixer el golejador.

I Gai Assulin

Els arlequinats, doncs, disposen d’un jugador diferencial a qui s’ha afegit l’extrem Gai Assulin, recuperat d’una lesió de llarga durada. “Gai? Màxima qualitat. Felipe? Màxima qualitat. Aquests jugadors, si els tens, els has de posar a sobre la gespa”, reclama el tècnic, que sempre els ha considerat peces que marquen la diferència en una categoria molt igualada.

LES REACCIONS

Felipe és un jugador de màxima qualitat. Si el tens, l’únic que pots fer és posar-lo al camp
Toni Seligrat
entrenador del sabadell
És un jugador diferent que et dona un toc de qualitat i finalització. El gaudeixo cada dia
Ángel Martínez
migcampista del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)