Territorial

futbol

1a catalana

El Llagostera B es desfà a casa

1a catalana. El filial llagosterenc fa una primera part correcta però un gol a l’inici de la segona li trenca els plans i acaba golejat

Llagostera B 0 Sabadell B 5

LLAGOSTERA B:Òscar López, Pol Tarrenchs, Arnau Campeny, Mario, Alexis Sánchez (Felipe, 56’), Sergi Barco (Sarmiento, 49’), Omar (Ibra, 49’), Lucas (Jaume Solé, 49’), Eloi, Ousman i Henry (Juan, 49’).SABADELL B:Joan, Mario, Soriano, Castanyer, Sergi Casals, Pradas (Ligero, 68’), Aitor (Antonio, 58’), Roger (Arévalo, 68’), Sergi Estrada (Carmona, 75’), Caballé (Marc Alfonso, 68’) i Delgado.GOLS:0-1 (31’) Sergi Estrada. 0-2 (46’) Caballé. 0-3 (53’) Aitor. 0-4 (84’) Carmona. 0-5 (87’) Antonio.ÀRBITRE:Sánchez Pin.T.V.:Per doble amonestació al local Sarmiento (70’)

En la recuperació del partit ajornat pels fets de l’1 d’octubre, el Llagostera B tenia l’oportunitat de situar-se líder si guanyava, però va encaixar una derrota contundent a mans del Sabadell B. Els de Javi Salamero van fer una primera mitja hora de joc molt bona, ferms en defensa i amb ocasions per avançar-se en el marcador que no van saber concretar. Superats els primers 30 minuts, el filial arlequinat es va despertar de la millor manera possible: una errada local va permetre un contraatac que es va convertir en el 0-1 favorable al Sabadell B.

Després de la represa, el Llagostera B va fer canvis per intentar fer un pas endavant però es va trobar amb un altre gol del rival tot just començar que va trencar tots els plans que s’havien fet en el temps de descans (46’). Amb el 0-2, el filial llagosterenc es va llançar a l’atac per reduir diferències al més aviat possible, però el Sabadell B va tornar a posar de manifest la seva efectivitat fent el tercer gol de la tarda després d’un ràpid contraatac. Amb l’enfrontament trencat, el Sabadell B va fer valer la seva confiança i amb dianes de Carmona (84’) i Antonio (87’) va acabar golejant amb un contundent 0-5 el Llagostera B.

Amb aquesta dura ensopegada a casa, el conjunt que entrena Javi Salamero va perdre el primer partit de la temporada. Els llagosterencs s’hauran de refer ràpidament ja que aquest diumenge rebran al camp municipal una de les plantilles sobre el paper més potents de la categoria, la Jonquera de Joan Mármol.