Girona

“He de continuar creixent al Girona per ser al mundial”

Yassine Bounou. El porter ja torna a estar a les ordres de Machín després de la històrica classificació del Marroc contra la Costa d’Ivori en un partit a cara o creu

Yassine Bounou va fer ahir el segon entrenament amb el Girona després d’haver fet història amb el Marroc aconseguint el bitllet per al pròxim mundial de Rússia 2018 gràcies a la victòria contra la Costa d’Ivori (0-2). El porter, que va veure el partit des de la banqueta, destaca la classificació de la selecció marroquina i es mostra esperançat per poder ser convocat per a la cita mundialista. “Estem molt contents, és una fita històrica per a la selecció del Marroc, ja que feia 20 anys que no participava en un mundial, va ser una gran alegria per a tothom. Personalment vull continuar creixent i trobant sensacions, estic compromès amb el meu club, i això després pot anar bé en la selecció. Ara mateix el meu objectiu és el Girona, però també seria molt bonic ser al pròxim mundial”, va explicar Bounou, que va restar importància al fet que a la selecció marroquina sigui el suplent habitual de Munir, que aquesta temporada encara no ha debutat en la lliga amb el Numància, de la segona divisió A: “Són circumstàncies i moments del futbol, no només passa en la meva posició, també hi ha altres jugadors que juguen regularment amb els seus equips i que no ho fan tant amb la selecció. Jo fa poc que soc titular al Girona, i a la selecció l’equip és sòlid i rendeix a un bon nivell.”

La Real en el punt de mira

Preguntat sobre el pròxim rival del Girona, Bounou va destacar la dificultat del partit contra la Real Sociedad del divendres a Montilivi (21 h). “És un partit important, dels més difícils dels que ens venen ara, però tenim molta confiança i estem endollats i preparats per a tot. Haurem de saber manejar bé certs moments del partit i saber respondre, però creiem en la nostra manera de jugar. És estrany jugar divendres després d’una aturada de seleccions, però tenim un equip competitiu, com ells.”

Si Pablo Machín li manté la confiança divendres, Bounou enllaçarà la seva quarta titularitat a la porteria del Girona amb l’objectiu de continuar amb el ple de triomfs des de la seva entrada en escena.

EL PROTAGONISTA

L’equip [el Marroc] és sòlid i ho està fent bé. Hi ha titulars als seus equips que no ho són a la selecció. I jo fa poc que soc titular en el Girona

UNA ANÈCDOTA

Relativitza el fet que a la selecció és el suplent de Munir, que no és titular al Numància a 2a A

100% D’EFECTIVITAT

Contra la Real és un partit important. Tenim molta confiança i estem endollats i preparats per a tot
Yassine Bounou
PORTER DEL GIRONA
3
victòries
del Girona en els últims tres partits de lliga, els mateixos que acumula Bounou com a titular.

L’últim mundial del Marroc, el 1998 a França

Després d’aconseguir el primer lloc del seu grup i la conseqüent classificació per al mundial de Rússia, la selecció del Marroc tornarà a estar present en una cita mundialista 20 anys després de l’última vegada, la del mundial de França del 1998. Aleshores, el combinat dirigit per Henri Michel no va passar de la primera fase després de quedar tercer del seu grup amb 4 punts, darrere del Brasil (6) i Noruega (5) i només superant Escòcia (1). A Rússia, els lleons de l’Atles, ara dirigits per Hervé Rernard, intentaran millorar l’última participació en un mundial amb l’afició totalment entregada a l’equip. “El mundial de l’any 1998 va ser més o menys el primer record de la meva generació. En aquella època la selecció era top, després va baixar molt, i ara, gràcies a l’esforç, hem pogut recuperar el nivell de fa uns anys. El component passional d’una selecció és molt fort i la classificació per al mundial la va celebrar tothom, també gent que viu en altres països com ara Bèlgica i França. “Amb aquesta fita esperem recuperar una part de la gent que s’havia oblidat del futbol”, conclou Yassine Bounou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)