Territorial

futbol

1a catalana

Dos moments d’inspiració

1a catalana. Ferran Alabau, amb dos gols espectaculars, va liderar la victòria del Martinenc, que segueix amb pas ferm liderant el seu grup

En una categoria que normalment està a l’ombra, la primera catalana, fan falta genialitats com la que va protagonitzar diumenge Alabau per aparèixer en els mitjans. I és que el davanter del Martinenc va viure un d’aquells partits inoblidables en què va liderar la victòria del seu equip amb dos golassos de categoria.

El primer, des de gairebé el mig del camp: “Després d’un frec a frec amb un rival em passen la pilota i, d’esquena a porteria, tinc el pressentiment que el porter està avançat. Aleshores faig el control orientat, que em surt molt bé; sense aixecar el cap la pico i, efectivament, el porter està avançat i la pilota entra per l’escaire.” Però si el primer gol ja havia estat espectacular, el millor encara havia d’arribar: “En el descans, Sergio Campos em va dir que m’espavilés, que tenia targeta i que potser em canviarien aviat. Li vaig dir que abans d’això en marcaria un de millor.” I dit i fet. Amb 1-0 i després d’haver provocat l’expulsió d’un central rival, Alabau va agafar la pilota darrere la línia del mig del camp, va superar el seu defensor amb un túnel i va clavar una vaselina perfecta per superar el porter andorrà. “Són decisions que es prenen molt ràpidament, però veient-ho per la tele impacta, són dos golassos”, explica, eufòric, l’atacant.

I és que no n’hi ha per a menys. Després de vèncer un teòric rival directe, l’Andorra, el Martinenc segueix encapçalant la taula amb comoditat: “Enguany, l’objectiu només pot ser aconseguir l’ascens a tercera divisió.”

Una parella de ‘killers’

Bona part de l’actual bona situació del Martinenc és gràcies als seus dos davanters: Alabau i el seu company Roland –17 gols entre tots dos–. “És potser el davanter amb qui m’he entès millor en la meva carrera. Tenim perfils complementaris”, sentencia.

LES FRASES

En el descans, un company em va dir que tenia targeta i que potser em canviarien. Li vaig dir que abans encara faria un gol millor
Són decisions que es prenen molt ràpidament, però veient-ho per la tele són dos golassos
Ferran Alabau
davanter del martinenc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)