Girona

futbol

girona

Maffeo, el més actiu dels tres

Els internacionals. El carriler del Girona confirma la consolidació internacional amb una nova titularitat amb Espanya en el partit de classificació per a l’europeu sub-21. Kayode i Stuani van tenir un paper poc destacat en els seus partits

Del tres internacionals del Girona que tenien compromisos amb les seves seleccions, Pablo Maffeo va tornar a ser el més destacat, ja que el jove carriler va repetir titularitat amb el combinat estatal sub-21 per disputar el partit de classificació per a l’europeu de la categoria contra Eslovàquia (5-1). Maffeo va disputar a Cartagena els 90 minuts ocupant el lateral dret.

Pel que fa a Christian Stuani, el davanter va ser suplent en el partit amistós que l’Uruguai va perdre contra Àustria (2-1) a l’estadi Ernst Happel de Viena, un escenari especial per a l’atacant del Girona, ja que és on va debutar amb la selecció absoluta charrúa ara fa cinc anys. En el partit d’ahir, Stuani va entrar al terreny de joc en el minut 68 substituint Urretaviscaya. En els 22 minuts que va ser al camp, l’atacant no va poder restablir l’empat al marcador.

Pel que fa a Kayode, amb Nigèria, el davanter va entrar quan faltaven 3’ per al final substituint un dels protagonistes de la victòria dels nigerians contra l’Argentina per 4-2, Iwobi, autor de dos gols en el duel jugat a Rússia. En la poca estona que va ser al terreny de joc, Kayode no va tenir temps d’entrar en contacte amb la pilota.

Els tres futbolistes tornaran en les pròximes hores a Girona, on tindran poc temps per preparar el duel de divendres.